''En Büyük İhtiyaç Kucaklaşmak''

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay, şu anda Türkiye'nin birçok sıkıntısı olduğunu belirterek, "Ama en büyük ihtiyaç kucaklaşmaktır" dedi.

banner96

''En Büyük İhtiyaç Kucaklaşmak''

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay, şu anda Türkiye'nin birçok sıkıntısı olduğunu belirterek, "Ama en büyük ihtiyaç kucaklaşmaktır" dedi.

10 Haziran 2017 Cumartesi 08:16
''En Büyük İhtiyaç Kucaklaşmak''
banner22

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatının Geleneksel olarak düzenlediği iftar programına partililer ve Karamürsel halkı yoğun bir ilgi gösterdi.

İlçe teşkilat binasında gerçekleşen iftara ilçe sakinleri ve teşkilat mensupları yanı sıra İl teşkilatından da katılımlar oldu, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Sıtkı Yamak, Eyüp Çelik, İbrahim İlhan, Murat Ünsal ve Sedat Doğu Uslu'da katıldı. İftarın açılmasıyla ilk sözü İlçe Başkanı Mehmet Özalay aldı. Özalay, İslam alemin her yerinde kan ve gözyaşı olduğunu belirtti. Gelecek yılların Saadet Partisi'nin çok daha büyük güç kazanacağı, ülkenin politikalarının oluşmasında etkili olduğu yıllar olacağına inandığını dile getirerek, şunları söyledi: 

"Böyle bir değişikliğe ihtiyaç olduğunu herkes hissediyor. Çeşitli partilerde bulunan insanlar, farklı kanaatlere sahip olan insanlar bir sıkıntı içinde olduklarını ve bu sıkıntıdan kurtulmak için mutlaka kendilerine bir elin uzanması gerektiğini hissediyorlar. Son 3-5 ay bir gerçeği ortaya koydu ki, o da bu elin 
Saadet Partisi olduğu gerçeğidir. Bu gerçeğin idrak edilmiş olmasından memnuniyet duyuyoruz. Şu anda ülkemizin birçok sıkıntısı var. Ama en büyük ihtiyaç kucaklaşmaktır. Birbirleriyle aynı kanaate sahip olmayan insanların, farklı siyasi görüşlerde bulunan insanların kucaklaşması lazım. Artık içerisinde bulunduğumuz kavga yeter. 'Komşumuzla, arkadaşımızla hatta akrabamızla bile kucaklaşmaya ihtiyaç var' denildiğine şahit oluyoruz. İnşallah biz bunun öncülüğünü yapacağız. İnşallah bütün milletimizi, farklı kanaatlerde, farklı düşüncelerde de olsalar kucaklayacağız." dedi

banner44
Son Güncelleme: 10.06.2017 08:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52