İZMİT BELEDİYESİ, KARAMÜRSEL'DE 872 ÖĞRENCİYE BİSİKLET DAĞITTI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit'teki çocuklardan sonra Karamürsel'de ki çocukları da sevindirerek ilçedeki 872 öğrenciye bisikletlerini dağıttı

banner96

İZMİT BELEDİYESİ, KARAMÜRSEL'DE 872 ÖĞRENCİYE BİSİKLET DAĞITTI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit'teki çocuklardan sonra Karamürsel'de ki çocukları da sevindirerek ilçedeki 872 öğrenciye bisikletlerini dağıttı

08 Nisan 2017 Cumartesi 17:53
İZMİT BELEDİYESİ, KARAMÜRSEL'DE 872 ÖĞRENCİYE BİSİKLET DAĞITTI
banner22

İzmit Belediyesi tarafından Karamürsel'de düzenlenen bisiklet dağıtım programında, 872 öğrenciye bisikletleri teslim edildi. Karamürsel Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen programa, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız, Belediye Meclis üyeleri, STK'lar, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

NEVZAT DOĞAN SAYESİNDE PROJEYİ BAŞLATTIK

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, "Değerli büyüğüm, kıymetli Belediye Başkanı abim sayın Nevzat Doğan sayesinde bir projeye adım attık. Biliyorsunuz bizim çapımız biraz ufak, ama hamdolsun bize kıymet veren, bize değer veren paylaşmasını bile abilerimiz var. İşte Nevzat Doğan ağabeyimiz böyle bir projeyi Karamürsel'de başlattı ve bundan sonra bizlere bir görev verdi. Bu sene içinde İnşallah öğretmenlerine de bisiklet armağan edeceğiz, bunun kararını burada verdik. Allah nasip ederse de 5. Sınıf çocuklarına da bundan sonra Karamürsel de bu projenin devamını sağlayacağız.

SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN ÖNEMLİ BİR PROJE

Bu gün burada başlattığımız bir hamle, gelecekte Karamürsel de ki sağlıklı nesillerin altına imza atacak güzel bir projedir. Bu projede emeği geçen sayın İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'a, Nevzat beyin himayesinde ki değerli çalışma arkadaşlarına, bize bu ortamı hazırlamak için gece gündüz çalışan Karamürsel Belediyesi Personelime ve velhasıl kelam burada bizler ile beraber bu güzel ortamı paylaşan sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

ÖĞRETMENLERİMİZE DE DAĞITLACAK

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Her yıl 5. Sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize de dağıtacağız. Sizin kuruşunuzu ziyan etmiyoruz. Gece gündüz samimiyetle çalışıyoruz. Bir zamanlar maaş veremeyen belediyelerden, bugün en kaliteli bisikletleri, tabletleri dağıtan belediyeler var. Bu sizin bereketiniz, sizler bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız.

SANDIKTA EN GÜZEL CEVABI VERECEĞİZ

Bir hafta sonra Türkiye'nin kaderini etkileyecek bir tercih yapacağız. Biz sizi, yavrularımızı düşünüyoruz. Çocuklarımız daha güçlü, daha güzel bir Türkiye'de yaşasın diye çalışıyoruz. Türkiye düşmanlarının, Avrupa'nın, terör örgütlerinin inadına sandıkta onlara en güzel cevabı vereceğiz. Bu bereketin sürmesini, ülkemizin milletimizin birlik beraberlik içerisinde güçlü günlere güçlü yarınlara gitmesini diliyorum. Bisikletlerimiz çocuklarımız için hayırlı olsun" dedi.

DOĞAN VE YILDIRIM'A TEŞEKKÜR

Bisiklet dağıtım töreninde açılış ve selamlama konuşmalarını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, konuşmalarının ardından İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, 5.sınıf öğrencilerine kazandırmış oldukları bisikletlerden dolayı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a  teşekkür etti. 

banner44
Son Güncelleme: 08.04.2017 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52