Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Ataması Yapıldı

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanan, Dr. Harun Arslan’a görevinde başarılar diledi.

banner96

Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Ataması Yapıldı

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanan, Dr. Harun Arslan’a görevinde başarılar diledi.

09 Ocak 2018 Salı 12:21
Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Ataması Yapıldı
banner22

Düzenlenen törene Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Başkan, Dr. Faruk Demirhan, Başkan Yardımcıları; Dr. M. Serkan Şenel, Öztürk Kupşen ve çalışanlar katılım sağladı.

 

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney: “Yeni yapılanmada İlçe Sağlık Müdürleri farklı bir konseptte çalışacak. Yatırımların hızlandırılması ve sağlık hizmet fonksiyonlarının değerlendirme anlamında birçok uygulama olacak. Bunun için Harun bey’in tecrübesinden yararlanacağız. Kartepe dünya çapında giderek tanınan ve süratle gelişen bir turizm bölgesi. Bunun için sağlık hizmetlerini de geliştirmek gerekiyor. Bölgede Kocaeli Devlet Hastanesine bağlı Semt polikliniği var. Yakın zamanda Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Fizik Tedavi Merkezi eklenmesi gündemde. Harun bey’e görevinde başarılar diliyorum. Kartepe ilçemize ve ilimize hayırlı olsun” dedi.

Dr. Harun Arslan: 2012 yılından itibaren İlçe Sağlık Müdürü ve Toplum Sağlığı Başkanı olarak ilçemizde görev yapmaktayım. Yeni yapılanmada tekrar bu görevin bana verilmesi uygun görüldü. İlçemize ve halkımıza sağlık hizmetlerini en iyi şekilde sunmak için gayret edeceğiz. Şenolbey bu yapının lokomotifi, sürekli sahada koşuyor. Onun enerjisi bize de örnek oluyor ve motive ediyor. Bu önemli görevin bana verilmesinden dolayı İl Sağlık Müdürümüze teşekkür ediyorum. Sağlık hizmetlerini en üst noktaya taşımak için ekibimizle birlikte en verimli şekilde çalışacağız” dedi.

Dr. Harun ARSLAN kimdir?

Dr. Harun ARLAN 1981 Ağrı doğumludur. 2005 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2017 yılında İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans bölümünü bitirdi. 2008-2010 yılları arasında Kocaeli Köseköy Sağlık Ocağında, 2010-2012 arası Körfez Yukarı Hereke de ASM hekimliği, 2012 yılından itibaren Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığı yaptı. Bu süre içerisinde yaklaşık 2 yıl İzmit ve Kandıra İlçe Sağlık Müdürlüğüne vekâlet etti. Kendisi evli ve iki çocuk babasıdır.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52