Saadet Kartepe’de Kongre Heyecanı

Saadet Partisi Kartepe İlçe Başkanlığı 4.Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Uzunçiftlik Düğün Salonunda gerçekleşti.

banner96

Saadet Kartepe’de Kongre Heyecanı

Saadet Partisi Kartepe İlçe Başkanlığı 4.Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Uzunçiftlik Düğün Salonunda gerçekleşti.

06 Aralık 2021 Pazartesi 16:57
Saadet Kartepe’de Kongre Heyecanı
banner22

Saadet Partisi Kartepe İlçe Başkanlığı 4.Olağan Kongresini gerçekleştirdi.  Uzunçiftlik Düğün Salonunda gerçekleştirilen 4. Olağan Kongrede Kartepe İlçe Başkanlığına İbrahim Ethem Akbuğa seçildi. Kongreye Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu , Saadet Partisi Kocaeli İl Sorumlusu Sinan Ejderoğlu , Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya ,STK ve  siyasi parti ilçe başkanlarının yanı sıra birçok vatandaş katıldı.

Yapılacak Hizmetler İnsan ve Tabiat Merkezli Olmasını Önemsiyoruz.

Saadet Partisi Kartepe İlçe Başkanı Ethem Akbuğa ‘Kartepemiz Maşukiyeden Uzunçiftliğe   Suadiye’den  Eşmeye      Derbentten Ketencilere Arslanbeyden Uzunbeye  Muazzam bir coğrafyanın içerisinde yer alıyor. Tabi Kartepemiz sanayi şehri olmanın getirdiği  bazı sıkıntılar ile boğuşmaktan bu güzelliklerinin farkına varamıyor. Saadet Partisi olarak biz, bu sorunların çözülebilmesi için adaletin gerçek manada tesis edildiği bir  yönetim anlayışını benimsiyoruz.

Yapılacak hizmetlerin insan ve tabiat merkezli olduğu, sorunların ortak akılla çözülmesi için toplumun bütün kesimlerinin dahil edildiği, istişareye dayalı bir yönetim anlayışını benimsiyoruz.

İktidar Son Günlerini Yaşıyor.

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkan Avukat Zafer Mutlu ‘İş, hükümet sisteminde değil, işi bilen gerçekten milli insanların iktidarından geçmektedir. Geldiğimiz noktada Cumhur İttifakının dışında kalanların biraz daha yakınlaştığını görüyoruz. Biz herkesin adil yaşayacağı bir ortamın ülkemizde hakim olmasını istiyoruz. İktidar ve ortakçısı ya bendensin ya da karşı taraftasın anlayışı Ak Parti ve MHP dışında kalanları yaklaştırmıştır. Bu bizi rahatsız etmiyor. Adalet olsun, hakça düzen olsun, insanlar herkes inancını yaşasın inancındayız. Bu anlayışla baktığımızda iktidarın son günlerini yaşadığını görüyoruz.

Saadet Partisi Herkesin İnandığı gibi Yaşamasını Sağlayacak Bir Sigortadır.

İnsanların tereddütleri olduğunu dile getiren Mutlu, "Bugünkü başörtüsü özgürlüğü, muhafazakar camianın her platformda özgürce olması ,kaçınılmaz bir iktidar değişimde kaybedilir diye mütedeyyin kesimlerimizde tereddütler oluşturuluyor . Saadet Partisi’nin içinde bulunduğu yapı asla inancından dolayı baskıyı kabul etmez. Eski sisteme baş örtüsünün yasaklandığı döneme dönülmesine izin vermez. İnsanların bu korkusunu sona erdirmek zorundayız. Şuan, Ak Parti’nin kendi seçmeni bile durumdan şikayetçi ama nereye giderizi düşünüyorlar. Saadet Partisi olarak bizler bunu anlatmak zorundayız. O dönemler geçmişte kaldı. Hak eden hak ettiği gibi yaşayacak bu ülkede. Şucuyum, bucuyum diye değil, torpilin olmayacağı sadece ehliyet sisteminin olacağı bir anlayışı savunuyoruz.”

Tüik’in Enflasyonu Başka Vatandaşın Enflasyonu Başka!

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya

‘Merkez Bankası’nın Başkanı sürekli değişiyor. Hazine ve Maliye Bakanı sürekli değişiyor. Tek bir kişinin sözüyle değişiyor. Sorunlar daha da artarak devam ediyor. Örneğin Kartepe’de ilçe milli eğitim müdürü atanacaksa onu atayacak kişi Cumhurbaşkanı ne diyecek diye düşünüyorsa hızlı karar alamazsın. Eğer bir ülkede bu kadar sıkıntılar içerisinde en küçük karar alınırken bile Cumhurbaşkanının iki dudağının arasından çıkacak kelimeyi bekliyorsanız bunun doğru sistem olduğunu söyleyemezsiniz. Çok basit gerçeklikler var. TÜİK enflasyonu yüzde 21, 31 açıklıyor. Vatandaş bilmiyor mu enflasyonun ne kadar olduğunu” diye sordu.

Yanlış Planlamaların Sonucu Vatandaşımızın Sırtına Yükleniyor

Konuşmasında Türkiye ve Almanyayı karşılaştıran Kaya, “Türkiye neden kendi kendine yetmiyor. 20, 30, 40 sene önce yerli malı haftası yaparken, bugün geldiğimiz noktada neden tarımda temel gıda maddelerinde bile  dışarıya bağımlı hale geldik ?

Türkiye’nin en kalabalık şehri İstanbul’un nüfusu 20 milyon. Almanya’nın en kalabalık şehri Berlin’in ise  3.8 milyon. Almanya’da üniversite mezunu 3 milyon iken, Türkiye’de 8,5 milyon. Çocuklarımızı üniversite mezunu yapacağız diye üretimden çekiyoruz. Üniversite mezunu ama çocuklarımıza bakıyoruz hepsi işsiz. Zihinsel kopuşlar artıyor. Yanlış planlama yapılıyor. 500 milyon dolar dış borcumuz var. Yani her bir vatandaşımızın sırtına 2 trilyon borç yüklendi” ifadelerini kullandı.

Siayasi konuşmalardan sonra gerçekleştirilen oylama sonucunda Kartepe İlçe Başkanlığına 15 asil 15 yedek ve 38  il delegesi seçildi.

YÖNETİM KURULU ASİL

Başkan İbrahim Ethem Akbuğa, Kenar Özer, İdris Sevil, Veysel Dalbastı, Ahmet Ertartak, Erkan Yazıcı, Mahmut Engin, Tuncay Dalkılıç, Celal Özdemir, Yasin Ertartak, İlhan Candak, Serdar Terzi, Zihni Kadıoğlu, Mustafa Dilmaç, Tahir Dalbastı.

YÖNETİM KURULU YEDEK

Osman Köse, Süleyman Versan, Hayrettin Çolak, Yılmaz Savur, Serdar Karagöz, Osman Fırıncı, Semih Versan, Sefer Yıldırım, Hüseyin Dertsiz, Rıfat Durmuş, Serhat Sevil, Halil İbrahim Batmanlar, Abdullah Şahinkaya, Mehmet Yıldız, Barış Şirin.

İL KONGRE DELEGELERİ

İbrahim Ethem Akbuğa, Kenar Özer, İdris Sevil, Veysel Dalbastı, Ahmet Ertartak, Erkan Yazıcı, Mahmut Engin, Tuncay Dalkılıç, Celal Özdemir, Yasin Ertartak, İlhan Candak, Serdar Terzi, Zihni Kadıoğlu, Mustafa Dilmaç, Tahir Dalbastı, Osman Köse, Süleyman Versan, Hayrettin Çolak, Yılmaz Savur, Serdar Karagöz, Osman Fırıncı, Semih Versan, Sefer Yıldırım, Serhat Sevil, Abdullah Şahinkaya, Mehmet Yıldız, Barış Şirin, Mehmet Batmanlar, Cemal Erdoğan, Mustafa Özdemir, Tacettin Bayram, Hüseyin Dertsiz, Kübra Akbuğa, Nurdan Yılmaz Sevil, Yasemin Özer, Hatice Batmanlar, Tuğba Yavuz Arslan, Ayşe Candak.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52