Berberlere zam geldi!

Kocaeli’de artık saç kesimleri 25 TL’den, sakal kesimi ise 20 TL’den başlayacak

banner96

Berberlere zam geldi!

Kocaeli’de artık saç kesimleri 25 TL’den, sakal kesimi ise 20 TL’den başlayacak

06 Eylül 2021 Pazartesi 11:43
Berberlere zam geldi!
banner22

Kocaeli’den bugünden itibaren berberlere zam geldi. Kocaeli Berberler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, artık zammın zaruri hale geldiğini belirtti. Bugünden itibaren saç kesimi lüks 50 TL iken, sakal kesimi lüks 30 TL, sakal düzeltme ise lüks 35 TL olarak belirlendi. Damat tıraşı 300 TL iken, saç boyama 120 TL, bıyık boyama 25 TL olarak belirlendi. Oda başkanı Mustafa Bozkurt, yaptığı açıklamada ise şunları dile getirdi;

ÖDEMELERİMİZİ YAPAMAZ HALE GELDİ
“Bilindiği üzere 21/05/2019 tarihinde aldığımız tarife aradan geçen 2,5 yıla yakın bir zaman içerisinde üyelerimizin genel giderlerinin yükselen enflasyonla (Bağkur, Ssk, Vergi, Kira,Elektrik, Su, Ulaşım, Temel Gıda, Kozmetik Ürünler vb ) artması ve 2 yıla yakın bir süredir yaşanan Corona salgını nedeniyle, işyerlerinde tek kullanımlık ürünler, dezenfektanlar, hijyen malzemeleri, Corona için alınan tedbirler nedeniyle giderlerinde ek artışlar olmuştur. Bunların neticesinde üyelerimiz giderlerini karşılayamaz, ödemelerini yapamaz hale gelmiştir” dedi.
 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93