Büyükakın Müzeyyen Teyze’yi kırmadı

87 yaşındaki Müzeyyen Kutlu’yu kırmayarak evinde ziyaret etti.

banner96

Büyükakın Müzeyyen Teyze’yi kırmadı

87 yaşındaki Müzeyyen Kutlu’yu kırmayarak evinde ziyaret etti.

06 Ocak 2019 Pazar 12:44
Büyükakın Müzeyyen Teyze’yi kırmadı
banner22


6 yıl önce felç geçiren ve yatağa mahkum hale gelen 87 yaşındaki Müzeyyen Kutlu, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a sosyal medya üzerinden mesaj yazdı. Kendisini evine çay içmeye çağıran Müzeyyen teyzenin ricasını kırmayan Büyükakın, yoğun programları arasında Müzeyyen teyzeyi evinde ziyaret ederek, elini öptü hayır duasını aldı.


SOSYAL MEDYADAN TAKİP EDİYOR
Büyükakın’ı sosyal medyadan takip ettiğini belirten Müzeyyen Teyze “Yatağa mahkum olduğum için evden dışarı çıkamıyorum. Gelen olursa sohbet ediyorum, kimse yoksa namazımı kılıyorum, tesbih çekiyorum ardından sosyal medyayı takip ediyorum. Tahir Bey’i de çok seviyorum. Kendisinin ilimize çok güzel işler yapacağına inanıyorum. Kendisine mesaj attım, hemen akşam beni aradılar, geleceklerini söylediler. İlk başta inanmadım. Ta ki akşam kapı zili çalana kadar. İşte o zaman dünyalar benim oldu. Çok sevindim, mutlu oldum. Duygularımı tarif edemem. Bu yoğunluğunda beni kırmayarak, bir mesajımla evimi şereflendirdi. Rabbim yolunu bahtını açık etsin” dedi.


GÖNÜL KAPILARINI AÇIYORUZ
Kişisel bakımını da yapmakta zorlandığını ifade eden Müzeyyen teyzeye yanıt veren Büyükakın, “Merak etmeyin, elimizden gelen her şeyi yaparız. Biz her zaman büyüklerimizin duasına talibiz. Onların duasıyla bizler ayakta duruyoruz. Memleketimiz var olduğu müddetçe bizler varız. Bu tür ziyaretler ile gönül kapısını açtıysak bizlere ne mutlu! Müzeyyen teyzemize Allah’tan sağlıklı uzun ömürler diliyorum, bizi evinde ağırladığı için de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52