Büyükşehir Belediyesi akvaryum yapacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, fuar alanı içinde çok büyük bir akvaryum yapacak.

banner96

Büyükşehir Belediyesi akvaryum yapacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, fuar alanı içinde çok büyük bir akvaryum yapacak.

25 Nisan 2022 Pazartesi 12:38
Büyükşehir Belediyesi akvaryum yapacak!
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Millet Bahçesi olacak yeniden düzenlenecek olan Fuar alanı içinde devasa bir akvaryum yapılacak. 3 bin 800 metrekare alanda kurulacak olan akvaryumun içinde farklı tip ve büyüklükte 35 adet akvaryum, farklı tip ve büyüklükte 25 adet teraryum ve mağara bölümü dahil 20 metre uzunluğunda tünel bulunacak. Ayrıca “Kocaeli Akvaryum” projesinin ve içeriğinde bulunan hediyelik eşya, gişe, kafe, idari bölümler, teknik alanlar gibi üniteler de yapılacak.

1900 BALIK
Akvaryumun içinde 68 farklı türde 1903 adet balık, teraryum alanında ise 25 farklı türde canlı bulunacak. Ayrıca akvaryumda, yılda 10 bin adet sazangiller balığı yavrusu üretimi yapılabilmesi için kuluçkahane ve balık büyütme sistemi de kurulacak. Yaklaşık 100 milyon liraya mal olması beklene bu proje ile ilgili 18 Mayıs günü ihale düzenlenecek. İhaleyi kazanan firma, yer teslimin

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52