Cenaze hizmetleri binası şekilleniyor

​Büyükşehir’in Kent Mezarlığı’nda inşa ettiği cenaze hizmetleri binasının çalışmaları sürüyor

banner96

Cenaze hizmetleri binası şekilleniyor

​Büyükşehir’in Kent Mezarlığı’nda inşa ettiği cenaze hizmetleri binasının çalışmaları sürüyor

29 Ocak 2017 Pazar 11:14
Cenaze hizmetleri binası şekilleniyor
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi cenaze hizmetlerinin Kent Mezarlığı’nda sürdürülmesi için yeni bina inşa ediliyor. Cenaze hizmetlerinin yürütüleceği bina modern yapısıyla ve donanımıyla hizmet verecek. Fen İşleri Daire Başkanlığı’nı inşasını sürdürdüğü bina tamamlandığında Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü hizmetine burada devam edecek.

KENT MEZARLIĞI’NDA DEVAM EDECEK

Mezarlıklar müdürlüğünde en önemli hizmet olan cenaze hizmetleri uzun yıllardır Asri Mezarlıkta devam ediyordu. Asri Mezarlığın yetersiz kalmaya başlaması nedeniyle cenaze hizmetleri, yeni binanın tamamlanmasının ardından Kent Mezarlığı’nda verilecek. Yapımı süren yeni binanın kaba inşası tamamlandı. Duvar tuğlaları örülen yapının tesisat işleri gerçekleştiriliyor.

YENİ BİNA YAPILIYOR

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından projesi hazırlanan ve kısa bir süre içerisinde tamamlanması planlanan yeni ve modern hizmet binası son teknoloji ile inşa ediliyor. Bina içerisinde bayan ve erkek için ayrı gasilhaneler, modern bekleme alanları, insan vücut ısısına duyarlı morglar, mescit ve tüm işlemlerin elektronik ortamlardaki takip edilmesini sağlayan elektronik duyuru ve takip sistemleri yer alacak. Modern bina aynı anda 6 cenazeye hizmet verecek. Binada 24 kişilik morg ve adli tıp odası da bulunacak.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52