Dr Ulaş Doğan soru yağmuruna tutuldu

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ulaş Doğan ilk defa çıktığı Radyo programında vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı.

banner96

Dr Ulaş Doğan soru yağmuruna tutuldu

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ulaş Doğan ilk defa çıktığı Radyo programında vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı.

30 Eylül 2021 Perşembe 14:52
Dr Ulaş Doğan soru yağmuruna tutuldu
banner22

Duru Medya Grubu Nefes Gazetesi, Haber41 ve Haber24 Genel Yayın Yönetmeni, Radyo program yapımcısı olan Uğur Gencer’in hafta içi 95.3 Gebze Fm’de hazırlayıp sunduğu “Akşam Seli” programına konuk olan Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan vatandaşlardan gelen soruları cevaplayarak aşının önemine deyindi.

Darıca’da sağlık alanında yapılan ve yapılacak yeniliklerin konuşulduğu program oldukça keyifliydi. İlk defa Radyo programına çıktığını belirten, Doğan canlı yayında mükemmel bir performans sergiledi.

Program yapımcısı Gencer ise kendi cep telefonuyla Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ı arayarak canlı yayına davet etti.  Canlı yayına katılan Pehlevan Kocaeli halkına pandemi dönemiyle ilgili açıklamalar yaparak, vatandaşlara salgınla mücadelede daha fazla özen gösterilmesi gerektiğini belirterek aşı olmaları için uyardı. Telefonla canlı yayına konuk olan Pehlevan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İki saat süren canlı yayında dinleyicilerinden gelen soruları cevaplayan Doğan canlı yayında bazı vatandaşları sorunlarını çözmek için Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi içinde olan makam odasına davet etti.

banner44
Son Güncelleme: 30.09.2021 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52