Güvenlik personelinin dikkati kediyi kurtardı

Tramvayın altına giren kedi, güvenlik personelinin dikkati sayesinde rayların altında kalmaktan son anda kurtarıldı.

banner96

Güvenlik personelinin dikkati kediyi kurtardı

Tramvayın altına giren kedi, güvenlik personelinin dikkati sayesinde rayların altında kalmaktan son anda kurtarıldı.

11 Ocak 2022 Salı 11:57
Güvenlik personelinin dikkati kediyi kurtardı
banner22

 Kocaeli’de tramvayın altına giren kedi güvenlik personelinin dikkati sayesinde rayların altında kalmaktan kurtarıldı. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde istasyonda görevli güvenlik personeli Rıfat Demir’in koşarak müdahalesi görüntülere yansıyor. Demir, tramvay hareket edene kadar kedinin önünde durarak tekrardan tramvaya yönelmesinin de önüne geçiyor.

 

ÖNCE VATMANI UYARDI

Günlük seferlerine devam eden Akçaray’da önceki gün alkışlanacak bir olay yaşandı. Milli İrade Meydanı istasyonunda durarak yolcularını indiren tramvay kapılarını kapattı. Aynı anda istasyonda bulunan kedi, hareketlenerek tramvayın altına girdi. Kediyi fark eden güvenlik görevlisi Rıfat Demir, hızla tramvaya yönelerek önce vatmanı uyardı.

 

TRAMVAYLA KEDİ ARASINDA DURDU

Tramvayın hareket etmesini önleyen Demir, daha sonra kediyi tramvayın altından alarak güvenli bölgeye taşıdı. Tramvayın hareket etmesini bekleyen Demir, bir süre kedinin önünde durarak tatsız bir olay yaşanmasının önüne geçti.

 

İŞTE GÜNÜN KAHRAMANI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de görüntüyü sosyal medya hesaplarından yayınlayarak “İşte günün kahramanı” ifadelerini kullandı. Kedinin son anda kurtarıldığına vurgu yapılan paylaşımda “Rıfat Demir iyi ki varsın” denildi. Büyükşehir’in paylaşımı yüzlerce beğeni aldı.

 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52