KADIOĞLU; “ Biontech Aşıları Hazır" dedi

Sağlık Bakanlığı tarafından temin edilen ve ilimize transferi sağlanan "Biontech Aşıları" uygulanmaya başladı.

banner96

KADIOĞLU; “ Biontech Aşıları Hazır" dedi

Sağlık Bakanlığı tarafından temin edilen ve ilimize transferi sağlanan "Biontech Aşıları" uygulanmaya başladı.

02 Nisan 2021 Cuma 16:34
KADIOĞLU; “ Biontech Aşıları Hazır" dedi
banner22

Sağlık Bakanlığı tarafından temin edilen ve ilimize transferi sağlanan "Biontech Aşıları" uygulanmaya başladı. Aşılar, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Hastalıklar birimi tarafından soğuk zincire uygun olarak depolandı. Sırası gelen vatandaşlara uygulanacak "Biontech aşıları" görevli sağlık personelleri tarafından aşı uygulaması yapılacak hastanelere uygun şartlar altında sevk edilerek teslim edildi.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan KADIOĞLU Kocaeli Bölgesi’nde uygulamaya başlanan Biontech Aşısı hakkında açıklamada bulundu.

KADIOĞLU ; “Gebze Fatih Devlet Hastanesi, Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi ve Derince Eğitim Araştırma Hastanesi olmak üzere 3 sağlık kuruluşumuz belirlendi. Sadece 3 hastanemizde Biontech aşılarını vatandaşlarımız yaptırabilirler. ”dedi.

KADIOĞLU konuşmasının devamında ise ;” Bu aşının diğer aşılardan farklı bir aşı olması sebebi ile aşılara uygulanacak soğuk zincir uygulamasının farklı olduğu için belirli hastanelerde yapılacaktır. Randevu almak isteyen bölgemizdeki vatandaşlarımız Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi’nden randevularını oluşturup aşılarını yaptırabilirler. “dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52