Kocaeli'de Huzur Uygulaması Yapıldı

Kocael İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ile İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, İzmit ilçesinde huzur uygulaması gerçekleştirildi.

banner96

Kocaeli'de Huzur Uygulaması Yapıldı

Kocael İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ile İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, İzmit ilçesinde huzur uygulaması gerçekleştirildi.

22 Aralık 2018 Cumartesi 14:03
Kocaeli'de Huzur Uygulaması Yapıldı
banner22

Kocael İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ile İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, İzmit ilçesinde huzur uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada çeşitli suçlardan aranan 5 şahıs yakalandı. Ayırca 10 araç sürücüsüne 3 bin 351 lira ceza kesildi.Genel güvenlik ve asayişin sağlanabilmesi,  suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla, İzmit İlçesinde  21 Aralık günü 21:00 ile 23:00 saatleri arasında  huzur uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamaya  Asayiş Şube Müdürlüğü ve İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra güvenlik şube, siber suçlar, narkotik suçlar, terörle mücadele şubesi, çevik kuvvet ve  özel harekat şubesinden toplam32 ekipten oluşan  269 personel katıldı.


ARANAN 5 ŞAHIS YAKALANDI

Sabit yol arama  noktaları ile  umuma açık yerlerde gerçekleştirilen uygulamalar  kapsamında   bin 653  şüpheli şahıs sorgulandı. Bu şahıslardan  çeşitli suçlardan aranan  5 şüpheli yakalandıç ayrıca 1 adet ruhsatsız  tabanca, 1 adet sustalı çakı elegeçirilen  2 şahıs hakkında  6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem yapıldı. Yol  kontrol noktalarında ise durdurulan 167 araçtan 10 araç sürücüsüne  çeşitli eksiklik ve kural ihlallerinden  3 bin 351 lira para cezası kesildi. Ehliyesiz yakalanan 1 sürücüye ise 4 bin 46 lira para cezası  uygulandı.


7 İŞ YERİ HAKKINDA TUTANAK TUTULDU

Kontrol edilen 35 umuma açık  iş yerinden 3 iş yerine kapalı alanda sigara içilmesine müsaade edilmesinden, 4 iş yerine ise çalışanların kimlik bildirimlerini yapmamasında dolayı  işlem yapılmak üzere tutanak tutuldu.


 

banner44
Son Güncelleme: 22.12.2018 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52