Kocaeli’de berberler zam yaptı!

Kocaeli’de berberle zam yaptı. Saç kesimi en yüksek 120 TL’ye çıktı

banner96

Kocaeli’de berberler zam yaptı!

Kocaeli’de berberle zam yaptı. Saç kesimi en yüksek 120 TL’ye çıktı

22 Temmuz 2022 Cuma 16:50
Kocaeli’de berberler zam yaptı!
banner22

Hemen hemen her şeye zam geldiği şu günlerde berberlerde zam yaptı. Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, berberlerdeki yeni fiyat tarifesini duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Mustafa Bozkurt, en son zammın 31 Temmuz 2021 tarihinde yapıldığı belirterek, “1 yıla yakın bir zaman içerisinde dünyada yaşanan ekonomik sıkıntıların ülkemizi de etkilemesi sonucunda yükselen Enflasyonla (Bağkur, Ssk, Vergi, Kira,Elektrik, Su, Ulaşım, Temel ihtiyaçlar, Gıda, Kozmetik Ürünler vb ) artması , nedeniyle esnaflarımızın giderlerinde ek artışlar olmuştur. Bunların neticesinde Üyelerimiz giderlerini karşılayamaz, ödemelerini yapamaz hale gelmiştir” dedi.

Odanın onayı olmayan tarifelerin geçersiz olduğunu ifade eden Bozkurt, “Üyelerimizden gelen tarife talepleri doğrultusunda hazırlanan yeni tarifemiz, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nin 20/07/2022 tarih, 8 sayılı kararıyla onaylanarak, uygulanmaya başlamıştır. Üyelerimiz 20/07/2022 tarihli yeni çıkan, Odamızın onayı bulunan resmi tarifeleri iş yerlerinde bulundurmak zorundadırlar. Resmi tarifenin dışında herhangi bir A4 kâğıda ya da buna benzer tarifeler geçersiz ve yasaktır. Müşterilerimizin de iş yerlerinde Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun hazırlayıp, Odamızca esnaflarımıza ulaştırılan resmi tarifenin olup, olmadığına dikkat etmeleri önemlidir” diye belirtti.Yeni tarife 25 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93