Kocaeli’nin en güzel laleleri satışta

8 farklı renkten oluşan lale soğanlarının satışlarına bugün başladı

banner96

Kocaeli’nin en güzel laleleri satışta

8 farklı renkten oluşan lale soğanlarının satışlarına bugün başladı

13 Kasım 2018 Salı 10:12
Kocaeli’nin en güzel laleleri satışta
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Nisan ayında gerçekleştirilecek olan 12. Lale Festivali’nin ilk ayağı olan lale soğanı satışlarına bugün başlandı. 12 ilçenin tamamında 16 ayrı noktada, bu yıl 8 çeşit renkte lale satışa sunuldu. Bu yıl her bir pakette 5 adet soğan bulunan ve 5 bin paket lalenin satışı yapılıyor. Stantlarda Sarı, Mor, Pembe, Kırmızı, Mor, Bordo-Sarı, Kırmızı-Sarı ve Beyaz renkte lale bulunuyor. Paketi 5 TL’den satılan laleleri vatandaşlar 16 Kasım Cuma gününe kadar stantlardan temin edebilecek.

KENTİN HER BİR NOKTASINDA

Kente renk katacak ve festivalde yarışacak olan lale soğanlarının satışları kent genelinde gerçekleştiriliyor. Stantlar İzmit ilçesinde Cumhuriyet Parkı, Belsa Plaza ve Fevziye Camii önünde bulunuyor. Ayrıca Kandıra Merkez, Karamürsel Belediyesi önü, Gölcük Çarşı ve Değirmendere Çınarlık Meydanı, Gebze Eski Hamam önü ve Mustafa Paşa Camii önü, Darıca Eski Belediye Binası, Çayırova Fatih Caddesi, Dilovası Belediye Binası önü, Körfez Ağadere Caddesi ve Kartepe Köseköy İstasyon Mahallesi Halk Pazarı, Başiskele Yeni Belediye binası önü ve Derince Belediye binası önünde de stantlar yer alıyor.

EN GÜZEL LALE YETİŞTİRİLECEK

Nisan ayında yapılacak olan ‘En Güzel Laleyi Siz Yetiştirin’ yarışmasına katılmak isteyen vatandaşların şimdiden lalelerini alıp ekmeleri gerekiyor. Yarışmaya katılacak vatandaşlar, aldıkları laleler ve yanında verilen satış fişi ile birlikte Nisan ayında Sekapark’ta yapılacak olan festival yarışma alanında stantlardan başvuruda bulunabilecek.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52