Öğretmenler maharetlerini gösterdi

24 Kasım’da SEKA Kâğıt Müzesi’nde ağırlanan öğretmenler, ahşap müzik kutusu yapımındaki maharetlerini sergiledi

banner96

Öğretmenler maharetlerini gösterdi

24 Kasım’da SEKA Kâğıt Müzesi’nde ağırlanan öğretmenler, ahşap müzik kutusu yapımındaki maharetlerini sergiledi

27 Kasım 2018 Salı 11:46
Öğretmenler maharetlerini gösterdi
banner22

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı SEKA Kâğıt Müzesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri Ahşap Atölyesi’nde ağırladı. İki grup halinde toplamda 20 öğretmen, bu anlamlı günde ahşap müzik kutusu(piyano) yaparak el becerilerini gösterdi.

 

KEYİFLE PİYANO YAPTILAR

‘’24 Kasım Öğretmenler Günü’’ dolayısıyla özel olarak gerçekleştirilen etkinlikte, öğretmenler önlüklerini giyip gözlüklerini taktıktan sonra tezgâhların başlarına geçti. Ahşap müzik kutusu yapan öğretmenler piyano parçalarının taslaklarını çıkartıp, parçaların kesimini geçekleştirdikten sonra parçaları bir araya getirdi. Etkinlik boyunca keyifli dakikalar geçiren öğretmenler, bu özel günde gerçekleşen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

“EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ, BÜYÜKŞEHİR”

SEKA Kâğıt Müzesi’ndeki etkinliğe katılan tüm öğretmenler adına konuşan Türkan Dereli İlkokulu öğretmeni Sidal Akkol, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bizim en büyük destekçimiz. Okullarımızın ihtiyacı olduğunda eksiklerimizi tamamlayan Büyükşehir, şimdi de 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bizlere Seka Kâğıt Müzesi’nde etkinlik düzenliyor ve bizlere önem verdiğini gösteriyor. Bu düşünceler ışığında eğitime sundukları katkılardan dolayı okullarımız adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

SEKA KÂĞIT İLGİ ÇEKİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı SEKA Kâğıt Müzesi, özel günlerde gerçekleştirdiği etkinliklerle insanlara dokunmaya ve ilgi çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Ahşap Atölyesi’nde yine öğretmenler günü kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Kocaelili öğrenciler, öğretmenleri için hediyeler hazırlamıştı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52