SEDAŞ ‘tan geceli gündüzlü aydınlatma hamlesi

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Elektrik Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından düzenlenen Genel Aydınlatma Yönetmeliği çerçevesinde...

banner96

SEDAŞ ‘tan geceli gündüzlü aydınlatma hamlesi

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Elektrik Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından düzenlenen Genel Aydınlatma Yönetmeliği çerçevesinde...

29 Mayıs 2018 Salı 13:05
SEDAŞ ‘tan geceli gündüzlü aydınlatma hamlesi
banner22

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Elektrik Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından düzenlenen Genel Aydınlatma Yönetmeliği çerçevesinde, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce Bölgesindeki yaklaşık 3,5 milyon kullanıcısına yönelik genel aydınlatma yükümlülüğüne ilişkin görev sorumluluklarını yerine getirmek için ekipleri ile gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. SEDAŞ şebeke Operasyon ekipleri, vatandaşların Ramazan ayı içinde aydınlık sokaklarda güven içinde gezebilmesi, trafikte sürücülerin daha güvenle ilerleyebilmesi adına aydınlatma direklerinde yanmayan lamba bırakmamak için  7 gün 24 saat yoğun iş temposuyla çalışmalarını sürdürüyorlar. SEDAŞ ekipleri, elektrik şebekesinde yer alan  400 bin civarındaki aydınlatma direğindeki, tüm armatürlerin eksiksiz olarak yanması için büyük bir mücadele veriyor.

TÜM İHBARLAR TAKİP ALTINDA

Doğu Marmara bölgesinde bulunan aydınlatma sisteminin düzenli bir şekilde çalışması ve eksiklerinin giderilmesi amacıyla SEDAŞ aydınlatma ekiplerince, gerçekleştirilen planlı bakım ve ihbar üzerine onarım faaliyetleri hiç durmadan sürdürülüyor. SEDAŞ bölgesindeki elektrik kullanıcılarının, aydınlatma ile ilgili arıza, ihbar ve taleplerini; SEDAŞ ALO 186 Çağrı Merkezinden, SEDAŞ Web sitesinde web Chat hattından veya web sayfası şikayet talep ve öneri formlarından,  müşteri hizmetleri merkezlerine yapılan yazılı başvurulardan  alıyor ve müdahalelerini WFM (Mobil İş Gücü Yönetimi) Projesi ile  tabletler üzerinden takip ederek gerçekleştiriyor.    

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52