Vali Aksoy vatandaşları dinledi

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy,  Halk gününde vatandaşlarla bir araya gelerek, taleplerini dinledi.

banner96

Vali Aksoy vatandaşları dinledi

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy,  Halk gününde vatandaşlarla bir araya gelerek, taleplerini dinledi.

10 Ocak 2018 Çarşamba 12:30
Vali Aksoy vatandaşları dinledi
banner22

Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy tarafından her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen halk gününde;  vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinledi.

 Halk Gününde Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Birsel Kavcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü İsmet Çalışkan ve  İş-Kur İl Müdürü Ulvi Yılmaz hazır bulundu.

 Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy, vatandaşların taleplerini bizzat dinleyerek, sorunların çözümü noktasında orada hazır bulunan kurum müdürlerine gerekli hassasiyetin gösterilmesi, yardımcı  olunması ve diğer konularda da ile ilgili kurumlara yazı yazılması talimatında bulundu. 

 Vali Aksoy ile görüşen vatandaşlar ise, Vali Bey’in  vatandaşlarla  bizzat görüşmesinden, sorunları bizzat dinlemesinden  ve samimiyetlerinden çok  memnun olduklarını belirterek, teşekkür ettiler.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93