Körfez, Sosyal Belediyecilik Anlayışıyla Takdir Topluyor

"Genç Türkiye, Güçlü Gelecek" konferansı için Körfez'e gelen TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Elazığ Milletvekili Av. Ömer Serdar, ilçedeki 'sosyal belediyecilik' çalışmaları için 'gurur verici' ifadesini kullandı

banner96

Körfez, Sosyal Belediyecilik Anlayışıyla Takdir Topluyor

"Genç Türkiye, Güçlü Gelecek" konferansı için Körfez'e gelen TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Elazığ Milletvekili Av. Ömer Serdar, ilçedeki 'sosyal belediyecilik' çalışmaları için 'gurur verici' ifadesini kullandı

23 Aralık 2016 Cuma 17:54
Körfez, Sosyal Belediyecilik Anlayışıyla Takdir Topluyor
banner22

Körfez Kent Konseyi ve Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin ortaklaşa düzenlediği "Genç Türkiye Güçlü Gelecek" programı için Körfez'e gelen TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Elazığ Milletvekili Av. Ömer Serdar, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ı da makamında ziyaret etti. Ziyarete; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı ve Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Denli ve meclis üyeleri de katıldı.

ÖVGÜYLE BAHSETTİ

Körfez'deki çalışmalar hakkında bilgiler alan ve yapılan ve hayata geçirilecek projeleri inceleyen Milletvekili Ömer Serdar, "Körfez gerçekten ülke için önemli bir ilçe. Belediye Başkanımız ve ilçe başkanımızın bu tür organizasyonlara ciddi katkıları olduğunu biliyorum. Belediyemizin sosyal alanda yapmış olduğu çalışmalara katkılarının olması, 'sosyal belediyecilik' açısından çok önemli. Sayın Başkanı tebrik ediyorum.

AK PARTİ İZLERİ VAR

Şehre girişiniz ile birlikte 'AK Parti' izi görmek mümkün. Şehri yeşil kuşatması altında görmek bizim için sevindirici. AK Parti, tüm programlarında olduğu gibi demokratikleşme zenginleşmeyi kendisine destur edinmiş bir parti. Bu çerçevede bulunduğumuz alanda bunun gayreti içerisinde çalışıyoruz. Başkanlarımıza kente kattıkları değerlerden ötürü teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

GENÇLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Elazığ Milletvekili Av. Ömer Serdar'a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, "Her zaman iktidarımızı yanımızda görüyor, destekleriyle ilçemize değer katacak projeler yapıyoruz. Özellikle bugün sayın vekilimin ziyareti, gençlerle olan programı ayrı bir önem katıyor. Gençlerimiz geleceğin teminatı. Onlara verdiği önemden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Körfez'i ve ülkeyi güzel günler görecektir" ifadelerini kullandı.

GÜZEL GÜNLERE DOĞRU

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem de meclisteki yoğun mesai ve gündeme rağmen Körfez'deki programa katıldığı için TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Elazığ Milletvekili Av. Ömer Serdar teşekkür ederek, "Önümüzde Anayasa değişikliği var. Meclisimizde görüşülen ve komisyonda olan anayasa teklifi ilgili değişiklik paketiyle ilgili bizde elimizden geleni yapacağız. Gençlerimiz ile birlikte ülkemiz daha güzel günlere doğru ilerliyor" dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52