Jandarma'dan ormanlık alanda kaçak kazı baskını

Kocaeli'nin Gebze İlçe'sinde Jandarma Komutanlığının aldığı ihbarlar doğrultusunda yapılan baskında 9 kişi göz altına alındı.

banner96

Jandarma'dan ormanlık alanda kaçak kazı baskını

Kocaeli'nin Gebze İlçe'sinde Jandarma Komutanlığının aldığı ihbarlar doğrultusunda yapılan baskında 9 kişi göz altına alındı.

13 Ekim 2017 Cuma 15:09
Jandarma'dan ormanlık alanda kaçak kazı baskını
banner22

Kocaeli'nin Gebze İlçe'sinde İlçe Jandarma Komutanlığına yapılan ihbar üzerine Jandarmanın yapmış olduğu titiz çalışmalar sonucunda 9 kişi göz altına alındı.

Edinilen bilgilere göre:Gebze İlçe Jandarma Komutanlığının almış olduğu ihbarlar sonucunda Tavşanlı köyü ve İmes organize sanayi yolu arasında ormanlık alan içersine giden yerde aynı iki aracın sürekli bu bölgeye geldiğini               öğrenir.Yapılan çalışmalar neticesinde bölgede bir süre gezen sivil ekiplere araçlar denk gelir.Jandarmanın titiz çalışması sonucunda araçlar içindeki 9 kişiyle birlikte alınır.Alınan araçların bir tanesinde A.M. isimli kişinin üzerinden 6 gram kubar esrar olarak bilinen uyuşturucu maddesi bulunur.Alınan ifadelerde önce bu iki grup birbirlerini tanımadıklarını söyler.Jandarmanın ısrarcı çalışması sonucu birbirlerini kahveden tanıdıklarını daha sonra ise arkdaş olduklarını söylemelerinin ardındanbölgede piknik yapmaya gittiklerini söylerler.Jandarmanın ısrarcı ve dikkatli çalışması sonucunda ormanlık bölgede geniş çaplı araştırma yapan ekipler ormanlık ve çalılık alan olan ve yola uzak bir mesafedeki yerde iki adet kuyu bulunur.Bulunan kuyulardan biri 8 metre derinliğinde ve içinde kazıda kullanılan malzemeler ele geçirildi. kuyunu açmak için Kazma kürek, murç ,levye , çekiç tahta parçaları ,halatlar ve çalışma sırasında kullanılan elektrik kabloları ele geçirildi. ayrıça kuyu çalışmaları sırasında yaşamsal malzemelerde bulundu. Olay yerine Jandarma ekiplerince getirtilen kepçe ile kuyular kapattırıldı. Yaşamsal malzemelerde imha edilirken Gözaltında bulunan, A.M nin üzerinde 6 gr .Kubar esrarı çıktı 

 Gözaltına alınan  9 kişi A.M,   A.B.A  N.B , A.M.  F.A, E.K, S.A, M.E.A., N.B.  Jandarmadaki işlemlerinin ardından Gebze adliyesine sevk edilecek.

Haber41 Engin Batı

banner44
Son Güncelleme: 13.10.2017 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52