Mehmet Çiçek vefat etti

Gebze Belediyesi’nden emekli  olan Tekniker İnşaat’ın sahibi Mehmet Çiçek vefat etti.

banner96

Mehmet Çiçek vefat etti

Gebze Belediyesi’nden emekli  olan Tekniker İnşaat’ın sahibi Mehmet Çiçek vefat etti.

17 Aralık 2017 Pazar 22:19
Mehmet Çiçek vefat etti
banner22

Gebze Belediyesi’nden emekli  olan Tekniker İnşaat’ın sahibi Mehmet Çiçek vefat etti. Oğlunu ziyaret etmek için gittiği  İstanbul Üsküdar’da kalp krizi geçiren ve akabinde hastaneye kaldırılan Mehmet Çiçek tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.  59 yaşında hayata gözlerini yuman , evli ve iki çocuk sahibi Mehmet Çiçek’in cenazesi   dün öğle namazına müteakiben Çoban Mustafapaşa camiinde kılınan cenaze namazının ardından Gebze Merkez mezarlığında toprağa verildi. 
Cenaze namazına TBMM 20. Dönem RP Rize milletvekili Şevki Yılmaz, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Merhum’un Gebze Belediyesi’nden eski mesai arkadaşları, aile yakınları ile cami avlusunu dolduran kalabalık sayıda tanıyanı katıldı. Cenaze namazını Eski milletvekili Şevki yılmaz kıldırdı. 
Yıllardır Gebze Belediyesi’nde satın almada  görevli olarak çalıştıktan sonra geçtiğimiz yıllarda emekli olduktan sonra kendi işini kuran aslen Erzurum İspirli olan Mehmet Çiçek için ilk vaazı Belediye İmamı Bekir Hoca yaptı. Çiçek’in hayat kesitinden örnekler veren Bekir Hoca ardından mikrofonu  Eski vekillerden Şevki Yılmaz’a verdi. Şevki Yılmaz da yaptığı konuşmada,  Mehmet Çiçek’in kimseyi kırmayan örnek bir Müslüman olarak hayata gözlerini kapadığına vurgu yaparak, “ Ölüm hepimiz için var! Her an bir Müslüman olarak zaten ölüme hazırız. Önemli olan cami yolunda, ibadet yolunda buna erişmektir. Ölüm önceden belli olsaydı herkes “bakırköylük” olurdu. Ne mutlu bu kardeşimiz gibi iyi bir mümin olarak ölümü tatmak, Cenab-ı Hakkın huzuruna erişmek” diyerek helallik aldırdı ve akabinde cenaze namazını kıldırdı. Cenaze namazının ardından Mehmet Çiçek’in cenazesi Gebze Merkez mezarlıktaki  aile kabristanına götürülerek toprağa verildi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52