Yenikent Mahallesi aynı sofrada buluştu

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası bu kez Yenikent Mahalle sakinlerini bir araya getirdi, aynı sofra etrafından bir araya gelen mahalle sakinleri iftarlarını hep birlikte açtı.

banner96

Yenikent Mahallesi aynı sofrada buluştu

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası bu kez Yenikent Mahalle sakinlerini bir araya getirdi, aynı sofra etrafından bir araya gelen mahalle sakinleri iftarlarını hep birlikte açtı.

01 Haziran 2018 Cuma 15:08
Yenikent Mahallesi aynı sofrada buluştu
banner22

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası bu kez Yenikent Mahalle sakinlerini bir araya getirdi. Aynı sofra etrafından bir araya gelen mahalle sakinleri iftarlarını hep birlikte açtı. Binlerce mahalle sakinin aynı sofra etrafında oruçlarını açmaya vesile olan Gebze Belediyesi geleneksel iftar programına; ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, Mahalle Muhtarı Ahmet İmamoğlu ve mahalle sakinleri katıldı.

MASALARI TEK TEK DOLAŞTI

İftar programının gerçekleşeceği alanda masaları tek tek gezen Başkan Köşker mahalle sakinlerinin Ramazan aylarını kutladı. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Köşker, belediyecilik faaliyetleri hakkında bilgi verdi, projeleri anlattı.

BU SOFRA BİRLİK SOFRASI

İftar programında kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Allah’a şükürler olsun ki bir kez daha bu güzel ailemizle birlikte iftar açıyoruz. Bu gün burada ailemizle birlikte dostluk soframızda, kardeşlik soframızda bir aradayız. Allah’a şükürler olsun. Ramazan ayı bereket ayı, mağfiret ayı, rahmet ayı, sonunda da cehennemden kurtulma ayı. Bir ay süren Ramazan ayının kıymetini iyi bilelim.

TÜRKİYE’NİN ÖNÜ AÇIK

Allah’ın bizlere verdiği şu nimetlere şükür edelim. Çevremizdeki ülkeleri görüyoruz. Bir lokma ekmeğe muhtaç insanlar var ve bunları görüp şükür edelim ve ülkemize ve liderimize sahip çıkalım. Ülkemiz her anlama kalkınıyor ve bundan rahatsız olanalar ülkemiz üzerinde oyunlar oynuyor. Ama ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye’nin büyüyecek ve daha çok güçlenecek. Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye’nin önü açık ” dedi.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar programına çocuklar unutulmadı. Çocuklar için özel oyunlar sergilendi, özel hediyeler verildi. Çocuklar özellikle Karagöz ve Hacivat’ın maceralarına çok güldü. Çocuklara özel hazırlanan programda çocuklara pamuk şeker, Osmanlı macunu ve patlamış mısır ikram edildi. İftar programında ayrıca semazen gösterisi de yer aldı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52