‘’Amatör spor, gençliğe sahip çıkmaktır’’

Başkan Karaosmanoğlu, Yuvacık Spor Kulübü Başkanı Abdulkadir Karaosmanoğlu ve yönetimiyle bir araya geldi.

banner96

‘’Amatör spor, gençliğe sahip çıkmaktır’’

Başkan Karaosmanoğlu, Yuvacık Spor Kulübü Başkanı Abdulkadir Karaosmanoğlu ve yönetimiyle bir araya geldi.

04 Aralık 2018 Salı 13:46
‘’Amatör spor, gençliğe sahip çıkmaktır’’
banner22

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yuvacık Spor Kulübü Başkanı Abdulkadir Karaosmanoğlu ve yönetiminin yanı sıra Antrenör Fatih Kurtoğlu ile birlikte amatör sporcuları makamında konuk etti. Gençlik ve spor hizmetlerinin belli bir program dâhilinde hayata geçirdiklerini görüşmede söyleyen Karaosmanoğlu, “Gençlik hizmetlerimizle Kocaeli’mizin ve hatta Türkiye’mizin geleceğini inşasında çok önemli bir paya sahibiz. Öğrencilerinizle ve gençlerle olan diyalogların kurulmasında amatör spor kulüplerinin etkisinin çok büyük olduğunu görüyorum” dedi.

“AİLE YAPISINI KORUMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Yaratılanı Yaratan’dan dolayı sevmeyi ilke edinmiş bir inancın ve kültürün temsilcileri olarak, amatör spor kulüplerinin başta bağımlılık başta olmak üzere Türkiye’nin sağlıklı gelişimine zarar verecek yapıların neslimizden korunmasına dönük sahadaki ana aktör olduğunu da vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu “ Büyükşehir Belediyesi olarak insanımıza hizmet etmek, onun mutluluğuna ve sağlıklı bir aile yapısını korumak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnsana hizmet, akılla duyguyu dengelemeyi gerektirir. İnsana hizmet; samimiyet ve fedakârlık gerektirir. Bu yüzden işimiz başka işlerden çok daha zor, çok daha meşakkatlidir. Ancak amatör spor kulüplerimizdeki fedakârlığı yakinen biliyorum. Çünkü amatör spor aslında gençliğe sahip çıkmaktır” şeklinde konuştu.

“HAYATA GEÇİRDİĞİMİZ HER PROJE GELECEĞE DÖNÜKTÜR”

“Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak sürekli gelişimi ve hayat boyu eğitimi önemsiyoruz” açıklamalarını da yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Bu nedenler Amatör Spor Kulüplerimiz çok önemlidir. Yeni bir Kocaeli, yeni bir Türkiye kuruluyor. Bilginin ve samimiyetin buluştuğu bir gücün aşamayacağı engel yoktur. Amatör spor kulüplerimizle kentimiz için hayata geçirdiğimiz her proje geleceğe dönüktür” diyerek sözlerini sona erdirdi. Ziyarette Yuvacık Spor Kulübü Başkanı Abdulkadir Karaosmanoğlu, hayata geçirilen Yuvacık Stadı ve amatör spor verilen destekler için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür ederek görüşme tamamlandı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52