Kocaeli'de iş hanında mühimmat ele geçirilmesi

- Çayırova ilçesindeki olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi

banner96

Kocaeli'de iş hanında mühimmat ele geçirilmesi

- Çayırova ilçesindeki olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi

13 Nisan 2017 Perşembe 15:44
Kocaeli'de iş hanında mühimmat ele geçirilmesi
banner22

 Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, bir iş hanındaki ofiste mühimmat ele geçirilmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Çayırova ilçesi Özgürlük Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'ndeki bir iş hanında mühimmat bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 5 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler Y.Ç, B.P, E.G, M.A. ve D.Ö. Kocaeli Adliyesine götürüldü.

Zanlılardan bazıları, sevk sırasında kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

Bu arada, operasyonda 3 el bombası, 1 Kalaşnikof marka piyade tüfeği, bu tüfeğe ait 2 şarjör ve şarjöre basılı 59 mermi, 1 Uzi marka silah, bu silaha ait 2 boş şarjör, 1 CZ25 model silah, bu silaha ait 2 boş şarjör ele geçirildiği öğrenildi.

Çayırova ilçesi Özgürlük Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde 30 Mart'ta, bir iş hanının ikinci katında 8 numaralı ofiste patlayıcı bulunduğu yönünde ihbarı değerlendiren polis ekipleri, iş yerinde yapılan aramada mühimmat ele geçirmişti.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93