“Teras Kafe Sosyal Tesis ve Kütüphane yapacağız”

Başkan Çiftçi, yeni projenin detaylarını açıkladı;

banner96

“Teras Kafe Sosyal Tesis ve Kütüphane yapacağız”

Başkan Çiftçi, yeni projenin detaylarını açıkladı;

21 Mart 2024 Perşembe 13:16
“Teras Kafe Sosyal Tesis ve Kütüphane yapacağız”
banner22

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, dün gerçekleşen ev ziyaretinde Emek Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Çiftçi, burada Emek Mahallesi’ne yapılması planlanan Teras Kafe Sosyal Tesis ve Kütüphane projesini kendisini dinleyenlere anlattı. Emek Mahallesi sakinleri projeye tam not verdi.

MİLLETVEKİLİ CEMİL YAMAN İLE ZİYARET ETTİ

31 Mart Yerel Seçimleri’ne 10 gün kala saha çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırovalıların hanelerine konuk olmaya devam ediyor. Başkan Çiftçi, son olarak Emek Mahallesi’ndeki Çayırovalı hemşehrileriyle bir araya geldi ve Emek Mahallesi’ne yapılması planlanan projelerinden söz etti. Başkan Çiftçi’ye ziyaretlerinde AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede ve Önceki Dönem AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan eşlik etti. Kendilerini misafir eden hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Çiftçi, Emek Mahallesi’ne yapılması planlanan Teras Kafe Sosyal Tesis ve Kütüphane projesini anlattı.

“İLÇEMİZE DEĞER KATACAK”

Başkan Çiftçi, proje hakkında şunları dile getirdi; “Hemşehrilerimizin huzur ve mutluluğunu sağlamak için yeni sosyal yaşam alanları kazandıracağız. Marmara Denizi ve Adalar manzaralı lokasyonda projemizi hayata geçireceğiz. Geçtiğimiz yıl çalışmalarımızı tamamladık. Tesisimiz açık ve kapalı yeme içme mekanları ve kütüphanesiyle ilçemize değer katacak.” Çiftçi’nin projesine kendisini dinlemeye gelen mahalle sakinlerinden tam not gelirken, Çiftçi’nin beyannamesi hakkında konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Yaman, hükümet ve büyükşehir olarak Bünyamin Çiftçi’nin beyannamesinin arkasındayız” dedi.

banner44
Son Güncelleme: 21.03.2024 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52