12 yaşında öldürülen Behiye için Gebze'de eylem düzenlendi

Hürriyet ve İstikbal Derneği, 12 yaşındaki Behiye Ediz'in Suriyeli bir kişi tarafından öldürülmesini protesto etmek amacıyla Gebze'de bir eylem düzenledi.

banner96

12 yaşında öldürülen Behiye için Gebze'de eylem düzenlendi

Hürriyet ve İstikbal Derneği, 12 yaşındaki Behiye Ediz'in Suriyeli bir kişi tarafından öldürülmesini protesto etmek amacıyla Gebze'de bir eylem düzenledi.

29 Ocak 2024 Pazartesi 17:37
12 yaşında öldürülen Behiye için  Gebze'de eylem düzenlendi
banner22

Hürriyet ve İstikbal Derneği, 12 yaşındaki Behiye Ediz'in Suriyeli bir kişi tarafından öldürülmesini protesto etmek amacıyla Gebze'de bir eylem düzenledi. Dernek üyeleri, toplumsal sorunlara dikkat çekmek ve şiddet olaylarına karşı tepki göstermek amacıyla bir araya geldi. Türk bayrağı taşıyan dernek üyeleri çeşitli sloganlar atarak, sığınmacı sorununa karşı tepkilerini dile getirdi. Ayrıca, Ayşegül Aydın'ın kardeşi Esat Aydın da eyleme katıldı.

Eylemde konuşan Hürriyet ve İstikbal Derneği Genel Başkanı Alaattin Kürşat Derebaş, Türk milletinin yaşadığı acılara dikkat çekti. Derebaş, sığınmacı sorununa ve kadın cinayetlerine karşı duyarsız kalanları eleştirerek, Türk milliyetçilerinin maruz kaldığı olumsuz algıya değindi. Ayrıca, diğer ülkelerdeki milliyetçi teşkilatların gösterdiği tepkilere vurgu yaparak, Türkiye'de benzer bir durumda Türk milliyetçilerinin maruz kaldığı muameleyi eleştirdi.

Derebaş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e çağrıda bulunarak, Arapça tabelalara karşı tepkilerini dile getirdi. Ayrıca, Ayşegül Aydın'ın adının bir meydana, sokağa veya köprüye verilmesi talebinde bulundu. Hürriyet ve İstikbal Derneği Genel Başkan Danışmanı Alperen Kuzubaş ise işgallerin sadece askeri güçle değil, sessiz ve sinsice yapılabileceğine vurgu yaparak, vatan sevgisinin imanın bir gereği olduğunu savundu. Kuzubaş, yaşanan acı olaylar karşısında vatan evlatlarının korunmasının önemine dikkat çekti.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut Dağcı 2024-02-01 09:55:48

Kansız şerefsiz, o minik yavruya nasıl kıydın.?

banner52