BAĞKUR TESCİL Mağdurlarının Çağrısı: Adalet ve Eşitlik İstiyoruz!

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, 1.041.000 tweetle gündemin ilk on sıralamasının beşinde yer alarak BAĞKUR TESCİL mağdurları olarak sesimizi duyurmaya çalıştık. Küçük esnaf olarak mağduriyetlerimizin çözümünü bekliyoruz.

banner96

BAĞKUR TESCİL Mağdurlarının Çağrısı: Adalet ve Eşitlik İstiyoruz!

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, 1.041.000 tweetle gündemin ilk on sıralamasının beşinde yer alarak BAĞKUR TESCİL mağdurları olarak sesimizi duyurmaya çalıştık. Küçük esnaf olarak mağduriyetlerimizin çözümünü bekliyoruz.

04 Aralık 2023 Pazartesi 22:10
BAĞKUR TESCİL Mağdurlarının Çağrısı: Adalet ve Eşitlik İstiyoruz!
banner22

Eşitlik ilkesinin devletimiz için ne kadar önemli olduğunu düşünüyoruz. Kabile topluluklarında bile eşitlik olduğunu görürken, biz mağdur durumdayız. 1.041.000 Tweetle gündemin ilk beşinde yer alan Bağkur tescil mağdurlarının taleplerine kulak tıkayan siyasetçilere sesleniyoruz. Eşitlik ilkesine uymuyorsunuz. Kanunları yasalarla hiçe sayıyorsunuz. Vatandaşın haklarında ayrımcılık yapıyorsunuz. Bağ-Kur TESCİL mağdurları olarak Twitter gündeminde 1.041.000 tweet ile ilk altı sıralamanın beşinde yer alarak gündemde sesimizi duyurmaya çalıştık. Sesimizi duyurmak için Bağ-Kur TESCİL konularını içeren aşağıdaki Hastaglar ile şu sıralamaları yakaladık:

1. #bağkuratesciliverseçimegidelim

2. #bağkuratesciliçinoykullan

3. #10aralıkçırakstajyerkartalda

4. #bağkuratescilşart

5. #bağkuratescilelzem

6. #bağkurtescilseçimehazır

Bu etiketlerle ne kadar çok konuşulduğumuz ve desteklendiğimiz ortada. Siyasetçilerin dikkatini çekmek ve taleplerimize kulak verilmesini istiyoruz. Esnafın sesine kulak verin, esnaf Mağduriyetine Çözüm bekliyor.

Haklarımızın Korunmasını Talep Ediyoruz

Özellikle 1479 sayılı kanunla sağlanan haklar 2008 sonrasına devam ederken öncesine uygulanmaması büyük bir haksızlık. Sayın Reis, biz BAĞKUR TESCİL mağdurları olarak haklarımızın korunmasını talep ediyoruz. Sizin yönetimde olduğunuz dönemde aldığınız kararlar bizleri mağdur etti ve adaleti arıyoruz.

Geçmişten Günümüze Yaşanan Mağduriyet

Birçok ekonomik krizden etkilenerek bugünlere gelebildik. Vergilerimizi ödedik, oda aidatlarımızı ödedik, belediye harçlarımızı ödedik, iş yeri ruhsatlarımızı aldık, ülkeye katma değer kattık. Ancak sosyal haklarımızın geçici yasalarla elimizden alınmasıyla mağdur duruma düştük.

Çözüm Bekliyoruz

Sayın Cumhurbaşkanı, size sesleniyoruz. 2016'da verdiğiniz sözlerin yerine getirilmediğini görüyoruz. Geciken adalet, adalet değildir. 2024 seçimlerinden önce mağduriyetimizin çözülmesini bekliyoruz.

Sosyal Adalet ve Eşitlik İstiyoruz

Seçime mağduriyetimizin çözülmüş haliyle girmek istiyoruz. Birçoğumuz 50-68 yaş aralığında mağduruz. Bağ-Kur TESCİL hakkımız verilmediği sürece kul hakkına girilmiş olmaz mı? Bu mağduriyetin ailelerimiz ve çocuklarımız üzerindeki etkisini görmezden gelmeyin.

Çağrı: Çözüm ve Adalet İstiyoruz

Çalışmalarımızı #BAĞKURTESCİLSEÇİMEHAZIR gibi etiketlerle yaptık ve bunun Twitter'da da yankı bulduğunu gördük. Bu etiketlerle hashtag sıralamasında ilk beş gündemine girmemiz, taleplerimizin ne kadar geniş bir kesim tarafından desteklendiğini gösteriyor. Artık çözüm ve adalet istiyoruz. Bu konuda destek bekliyoruz

banner44
Son Güncelleme: 04.12.2023 22:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent 2023-12-05 09:58:53

Bağkur Tescil Mağdurları adına mağduriyetimizi dile getirdiğiniz için teşekkür ederiz.Devlet büyüklerimizden Bağkur Tescil Mağduriyetini bitirmelerini talep ediyoruz.

Avatar
Tülay bilgin 2023-12-11 13:07:31

Bağkur tescil affı ile mağduriyetimizi dile getirdiğimiz için teşekkür ederim oy zamanı gelecek esas mağdurları göreceğiz

Avatar
Kadir Köker 2023-12-05 14:46:38

#BagkurTescilMagdurlari hakkımızı istiyoruz destek olana destek oluruz

banner52