AKP Darıca İlçe Teşkilatı, 4 Olağan Kongresini gerçekleştiriyor

AKP Darıca İlçe Teşkilatı, 4 Olağan Kongresini gerçekleştiriyor. Darıca Kapalı spor salonunda yapılan kongreye partilerin ilgisi yoğun.

banner96

AKP Darıca İlçe Teşkilatı, 4 Olağan Kongresini gerçekleştiriyor

AKP Darıca İlçe Teşkilatı, 4 Olağan Kongresini gerçekleştiriyor. Darıca Kapalı spor salonunda yapılan kongreye partilerin ilgisi yoğun.

17 Eylül 2017 Pazar 15:06
AKP Darıca İlçe Teşkilatı, 4 Olağan Kongresini gerçekleştiriyor
banner22

Kongreye AKP Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, misafir İlçe Başkanları, Kocaeli Eski Milletvekili Eyüp Ayar, Eski İl Başkanı Mahmut Civelek de kongreye katılım gösterdi. CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya’da kongreyi takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve AKP Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın mesajları okundu.

Kongrede konuşan AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yaklaşık 8 yıldır yürüttüğümüz İlçe Başkanlığı görevinde alnımıza leke sürmedik. Teşkilatın yüzünü yere eğmedik. Elimizden geldiği kadar, çabamızla tek derdimiz AK Parti’nin bekası oldu. bir oy nasıl fazla alır diye dertlendik. Teşkilatımızla beraber dertlendik. Siyaset dertlenmeden olmaz. Hiçbir seçimde Allah bizi utandırmadı, Darıcalı da her daim sandıkta fazlasıyla işini yaptı. bundan sonra işimiz daha zor, daha çetin.  Daha çok çalışmamız lazım. Bugün 3.kez İlçe Başkanı adayıyım. Bu görevi tevdi eden siyasi büyüklerimize, Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. bu güveni boşa çıkarmamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise konuşmasında, “Bu kutlu bir davadır. Uzun yıllar medeniyetimize ışık tutacak bu davayı aktarım noktasında AK Parti, kadrolarının büyük misyonu vardır. Davamızın  temeli insan odaklıdır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışında görevlerimizi yapıyoruz. Bütün teşkilatlarımıza  ve halkımıza teşekkür ediyorum. Çünkü hiçbir seçimde bizleri yalnız bırakmalıdır. Sorumluluklarımız giderek daha da artmakta. Önümüzde ciddi anlamda 2019 yılı var. 2019 içinde yerel seçim, Milletvekilliği, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminde Yüzde 50’yi geçip Türkiye’nin önünü açan çalışmalara imza atacağız. Görevlerimiz ne olursa olsun birlik içinde omuz omuza sırt sırta verip yolumuza devam edeceğiz. Mevcut İlçe yönetimimize teşekkür ediyor, yeni yönetime de başarılar diliyorum. Partimizin, Teşkilatımızın, Genel Başkanımızın emrindeyiz. Darıca’mıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Seçim beyannamemizin arkasındayız. Sandıktan çıkan sonuçlar bizi tekrar iktidarsa taşıyacaktır ve hedeflerimiz ulaşmış olacağız. İlçe Başkanımıza ve yeni yönetimine başarı diliyor, Parti teşkilatımızın emrinde olduğumuzu belirtiyorum.” Şeklinde konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu konuşmasında, “Darıca’ya önemli hizmetler yaptık. Şimdi bizleri bekleyen Metro Projesi var. Darıcamıza Metro kazandırmak için çalışıyoruz. Ulaşım en önemli problemdir. Diğer alt ve üst yapı problemlerini hallediyoruz. Hizmetlerimizin önderi ve mimarı Cumhurbaşkanımıza dua ediyoruz. O bu milletin önüne geçmeseydi, biz bu hizmetlerin onda birini yapamazdık. Eski Türkiye’nin hallerinizi biliyorsunuz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sitemi için çalışacağız ve başarılarını devam ettireceğiz. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Göreve devam edecek olan Muzaffer Bıyık ve ekibine başarılar diliyorum.” dedi.

Milletvekilleri adına konuşan AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “15 yılı geride bıraktığımız hizmet mücadelesinde büyük engellerle karşılaştık. Büyük tuzaklar kuruldu, her büyük engeli öncelikle hakka olan inancımız, halkımıza olan güvenimiz ve bağlılığımız ve teşkilatlarımızla diri tuttuğumuz birlik ve beraberlikle bütün hesapları boşa çıkarttık. Milletimizin hedeflerinizi gerçekleştirdik. Çok yolumuz var, yükümüz ağır, yolumuz uzun. Sadece Anadolunun yükünü omuzlamadık, büyük insanlık coğrafyasının, hak ve adaleti omuzladık. Geldiğimiz noktada etrafımızın yangın yerinde çevrildiği, bütün düşmanların hazırlıklar yaptığı, bütün oyunların sahneye konduğu dönemde AKPye görev düşüyor. 

Darıca, Kocaeli’nin en genç ilçesi. Nüfus bakımından en büyük üçüncü ilçe. Nüfus 200 bine geldi, ihtiyaçlar artıyor. Bunun içinde gayretle çalışıyoruz. Darıca Hem İbrahim Pehlivan hem de Şükrü Karabacak döneminde büyük hizmetler aldı. 2004’de Darıca’nın Büyükşehire alınmasıyla kronik hale gelen alt yapı sorunlarını çözdü. Büyükşehir Belediyemizin yatırımları sürüyor. Klasik metodlarla trafik sorununu çözemeyiz. Bu nedenle Metro çalışmaları sürüyor. Metro hattını önümüzde ki yıl ihale edeceğiz. Bu Darıca için gerçek kurtuluş olacak.  Askeri alanı Darıca’ya devrettik. Büyükşehir’in koordinasyonunda bin dönümlük alan Darıca halkına açılacak. Kamu yatırımları buraya yapılacak. Bakanlığım döneminde imzalarken, kamu ihtiyaçları ve yeşil alan olarak imzaladım. En az 800 dönüm yeşil alan ve ozel olarak düzenlenecek. Darıca için yeni bir nefes alanı olacak, Darıcamıza hayırlı olsun. Seçim beyannamesinde hangi sözü verdiysek, yerine gelmesi için çalışıyoruz.  Hastane eğitim ve araştırma olması için çalışıyoruz. GTÜ aynı zamanda Darıca’nın da Üniversitesi. Orada büyük atılımlar yaptık. Bilişim Vadisi’nde çalışmalar sürüyor. Bu kongre önümüzde ki seçimleri yaşayacak, yeni bir yönetimin gireceği kongre. Partilerimizden Allah razı olsun. Bugün yenilenme olacak." dedi

İşte AKP Darıca teşkilatının yönetim listesi;

Muzaffer Bıyık, Mustafa Aka, Savaş Yaşar, Sabahattin Karayılan, Mevlüt Kocagöz, İbrahim Pilavcı, Erdoğan Eyüboğlu, Ufuk Acay, İmran Doğan, Enver Demirci, Sinan Ağyar, İsmail Ramazanoğlu, Fatih Ünsal, Memduh Kaya, Feramuz Sağlam, Menaf Yorgun, Nuran Kurşun, Cüneyt Şentürk, Ersin Erik, Ceyda Egeli Sevinç, Emine Kalkan, Menevşe Uysal, Rüstem Kıkgül, Köksal Şakar, Mehmet Şimşek

banner44
Son Güncelleme: 17.09.2017 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52