Bayramın Son Günü Bayramoğlu Mahallesi halk plajında Bir kişi Boğuldu.

Bayramın Son Günü Bayramoğlu Mahallesi halk plajında Bir kişi Boğuldu. İddiaya göre, İshak Köç(67), aşırı sıcaktan dolayı bunalarak Kazım Karabekir Mahallesi, Şerife Sokak'ta bulunan  evinden çıktı ve serinlemek için denize girdi.

banner96
28 Haziran 2017 Çarşamba 18:43
Bayramın Son Günü Bayramoğlu Mahallesi halk plajında Bir kişi Boğuldu.
banner22

 Bayramoğlu Mahallesi Yelkenkaya Caddesi üzerindeki Halk Plajında meydana geldi. İddiaya göre, İshak Köç(67), aşırı sıcaktan dolayı bunalarak Kazım Karabekir Mahallesi, Şerife Sokak'ta bulunan   evinden çıktı ve serinlemek için denize girdi. Denize giren İshak Köç'ün hareketsiz bir şekilde denizde durduğunu gören çevrede ki vatandaşlar durumu bildirdi.
 Denizde hareketsiz bir şekilde duran Köç, çevredekiler tarafından yarı baygın bir şekilde kıyaya çıkartıldı. Ihbar üzerine hemen olay yerine gelen sağlık ekipleri yarı baygın şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan İshak Köç özel bir hasteneye götürüldü. Hastaneye götürülen Köç burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52