Darıca'da Gündem Seçimler!

24 Haziran 2018’de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine sayılı günler kalırken, Darıca’da seçim çalışmalar hız kazandı.

banner96

Darıca'da Gündem Seçimler!

24 Haziran 2018’de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine sayılı günler kalırken, Darıca’da seçim çalışmalar hız kazandı.

28 Mayıs 2018 Pazartesi 16:07
Darıca'da Gündem Seçimler!
banner22

Geçtiğimiz hafta safra kesesinden ameliyat olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak hafta sonu adeta ilçede adım atmadık yer bırakmadı. Başkan Karabacak hasta ve taziye ziyaretleri ile esnaf ziyaretlerinin yanı sıra  Afyonlular Derneği, Trabzonlular Derneği, Şalpazarlılar Derneği ve Samsun Yakakent Derneklerini ziyaret ederek burada vatandaşlarla sohbet edip 24 Haziran Seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti için destek istedi.

HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN AK PARTİ

Başkan Karabacak dernek ziyaretlerinde 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemine değinerek,  Ak Parti’ye destek isterken, “Darıca’da bizler 14 yıldır ilçemize hizmet ediyoruz.  Sizlerle birlikte şehrimize değer katan, birçok büyük projeyi hep birlikte hayata geçirdik, bizler bu projelerimizi hayata geçirirken, Ak Parti hükümetimiz de 16 yıldır her türlü engellemelere rağmen ülkemize her alanda önemli hizmetler yaptı. 24 Haziran seçimleri ülkemizdeki istikrar için büyük önem taşımaktadır. Ben inanıyorum ki halkımız bir kez daha ülke yönetimini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak kadrolara bir kez daha teslim edecektir. Sizlerden de bu noktada destek bekliyoruz, inşallah 24 Haziran sonrası ülkemiz daha iyi yerlere gelecektir.” diyerek seçimlerde destek istedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52