DARICA FEN LİSESİ TEKNOFEST’TE

Darıca Fen Lisesi Türkiye’nin en büyük teknoloji festivali olan Teknofest etkinliğinde sunum yapmak üzere kabul edildi.

banner96

DARICA FEN LİSESİ TEKNOFEST’TE

Darıca Fen Lisesi Türkiye’nin en büyük teknoloji festivali olan Teknofest etkinliğinde sunum yapmak üzere kabul edildi.

18 Haziran 2021 Cuma 16:01
DARICA FEN LİSESİ TEKNOFEST’TE
banner22

Darıca Fen Lisesi Proje Üretmeye Devam Ediyor.

21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanında yapılacak olan “TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali” kapsamında düzenlenen yarışmalara son dönemlerde yaptığı atılımlarla dikkat çeken okulu Darıca Fen Lisesi “İnsanlık Yararına Teknoloji” alanında engelli dostu projesi ile katıldı. Trafikte Engelli Var Uyarı Sistemi adındaki proje ön değerlendirme aşamasını geçti ve başarılı bulunarak Türkiye’nin en büyük teknoloji festivali olan Teknofest etkinliğinde sunum yapmak üzere kabul edildi.Darıca Fen Lisesi tarafından hazırlanan projenin amacı engelli vatandaşlarımızın trafikte ve toplu taşıma araçlarına binerken fark edilmelerini sağlamak ve sosyal hayatta daha az sorun yaşamalarına katkıda bulunmak olarak belirlendi.Projede öğrencilerden Enes Erva ÖZGÜL, Ömer Faruk TURAN,Çınar ERBAY, Ahmet Bora, Nisa Nur ÇÖL, Ekrem Efe DEMİRER ve Ceylin BENLİ görev alırken etkinlikte müdür yardımcısı Yılmaz DEMİR danışmanlık yapmaktadır.

Okul müdürü Yakup Çelik’ten aldığımız bilgiye göre Darıca Fen Lisesi projelerle dolu yeni bir döneme hazırlanıyor. Okul Müdürü ÇELİK fen lisesi anlayışını değiştirmeye talip olduklarını belirterek öğrencilerin yeteneklerini geliştirecek en iyi ortamı hazırladıklarını söyledi. Bölgemiz eğitiminin ana damarlarından olan Darıca Fen Lisesi’nin eğitim yürüyüşü devam edecektir.

banner44
Son Güncelleme: 18.06.2021 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Şahbaz 2021-06-18 16:24:43

Eski okulumun başarılarının daim olmasını diliyorum

banner52