Döngeloğlu Darıca’daydı

Ekranların sevilen isimlerinden İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu Ramazan ayı öncesinde Darıca’lı sevenleriyle bir araya geldi.

banner96

Döngeloğlu Darıca’daydı

Ekranların sevilen isimlerinden İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu Ramazan ayı öncesinde Darıca’lı sevenleriyle bir araya geldi.

15 Mayıs 2018 Salı 15:37
Döngeloğlu Darıca’daydı
banner22

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde “Önden Gidenler – Ramazan Ayı” konulu söyleşisi ile Darıcalılarla buluşan Döngeloğlu’nu dinlemek isteyen Darıcalılar salonu tamamen doldurdular.

RAMAZAN AYNI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRELİM

Sohbetinde Ramazan ayının önemine değinen Döngeloğlu, “11 Ayın Sultanı Ramazan Ayını en iyi şekilde karşılamak adına müminler olarak hazırlıklı olalım. Peygamber Efendimiz’in hayatını öğrenelim, çocuklarımıza öğretelim. Özellikle evlilik hayatımızda Peygamber Efendimiz’in hayatını kendimize örnek alalım. Şeytanın zincire vurulduğu bu mübarek ayda, oruçlarımıza dikkat edelim, sadece ağzımızla değil bütün bedenimizle ibadetimizi yerine getirelim, vakit namazlarımızı ve teravih namazlarımızı kaçırmayalım. Bu mübarek aydan en iyi şekilde istifade etmenin gayreti içinde olalım” diyerek sevenlerine tavsiyelerde bulundu.

Döngeloğlu son olarak, “beni bu güzel akşamda beni sizlerle buluşturan ve bu güzel geceyi yaşamamıza vesile olan çok değerli Belediye Başkanım Şükrü Karabacak’a ve tüm çalışanlara şükranlarımı sunuyorum" diyerek konuşmasını tamamladı. Programın ardından Döngeloğlu’na verdiği aydınlatıcı bilgilerden dolayı teşekkür eden Başkan Karabacak, kendisine bir kahve takımı hediye etti.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93