Ekinci, Darıca’yı Karış Karış Gezdi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, seçim çalışmaları için geldiği Darıca’da gün boyu çeşitli temaslarda bulundu. Darıca’yı sokak sokak, mahalle mahalle gezen Ekinci, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak destek istedi.

banner96

Ekinci, Darıca’yı Karış Karış Gezdi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, seçim çalışmaları için geldiği Darıca’da gün boyu çeşitli temaslarda bulundu. Darıca’yı sokak sokak, mahalle mahalle gezen Ekinci, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak destek istedi.

29 Mayıs 2018 Salı 11:00
Ekinci, Darıca’yı Karış Karış Gezdi
banner22

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, Darıca’da seçim çalışmasına katıldı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’la birlikte Darıca’yı adeta karış karış gezen Ekinci, sıkılmadık el bırakmadı. Gece sahur vaktine kadar Darıca’da temaslarda bulunan Ekinci, Darıcalılardan AK Parti’ye destek istedi.


EV ZİYARETLERİ YAPTI
Darıca’daki programına ev ziyaretleriyle başlayan Ekinci, İlçe Başkanı Bıyık’la birlikte hasta vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hasta ve yakınlarının ihtiyaçlarını ve sorunlarını dinleyen Ekinci, acil şifalar diledi. Darıca’da ihtiyaç sahibi aileleri de unutmayan Ekinci, partililer ile birlikte ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti. Ramazan ayının dayanışma ayı olduğunu ifade eden Ekinci, AK Parti’nin her zaman yardıma muhtaç ailelerin yanında olduğunu söyledi.


ESNAFLARI TEK TEK DOLAŞTI
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, Darıca’ya bağlı, Emek Mahallesi, Osmangazi Mahallesi, Cami Mahallesi, Sırasöğütler Mahallesi ve Nenehatun Mahallelerinde esnaf ziyareti de yaparak esnafların sorunlarını dinledi. Esnafla tek tek tokalaşan ve dertlerini dinleyen Ekinci, AK Parti’nin esnafın destekçisi olduğunu belirtti. Türkiye üzerinde döviz üzerinden oyunlar oynandığını ifade eden Ekinci, 24 Haziran’da bütün oyunları bozacaklarını söyledi.


İFTARINI VATANDAŞLA AÇTI
Milletvekili Adayı Ufuk Ekinci, iftar vaktine kadar Darıca’da ev ve işyeri ziyaretleri yaptıktan sonra iftarını ise Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’la birlikte Osmangazi Mahallesi’nde kurulan sokak iftarında vatandaşla açtı. Masaları tek tek ziyaret eden Ekinci, Darıcalılarla hasbihal etti. İftar programında kısa bir de selamlama konuşması yapan Ekinci, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemini anlatarak destek istedi. Darıcalılar Ekinci’yi oldukça sıcak karşılarken konuşmasını da coşkuyla alkışladılar.


SAHURA KADAR DARICA’DAYDI
İftar sonrası dernek ziyaretleri yapan Ekinci, Ardahan Balıkçılar Köyü, Ardahan Bağdeşen Köyü ve Ardahan Hanak Karakale Köyü derneklerini ziyaret ederek hemşerileriyle buluştu. Derneklerde oldukça samimi bir şekilde karşılanan Ekinci, tam destek gördü. Hemşerilerinden 24 Haziran seçimleri için destek isteyen Ekinci, daha sonra Darıca’nın tanınmış ailelerinden Çığlık ailesine taziye ziyaretinde bulundu. AK Parti’nin Cami Mahallesi, Osmangazi Mahallesi, Nenehatun Mahallesi ve Sırasöğütler Mahallesi temsilciliklerini de ziyaret eden Ekinci, partililerle seçim süreciyle ilgili istişarelerde bulundu. Darıca’da son olarak sahilde AK Parti Gençlik Kollarının üye standını ziyaret eden Ekinci, gençlerle sohbet etti.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93