Fikri Işık Sırasöğütlerde İftarını Açtı

Darıca Belediyesi Geleneksel Mahalle İftarları Sırasöğütler Mahallesi’nde devam ederken, programa katılan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ta vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

banner96

Fikri Işık Sırasöğütlerde İftarını Açtı

Darıca Belediyesi Geleneksel Mahalle İftarları Sırasöğütler Mahallesi’nde devam ederken, programa katılan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ta vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

30 Mayıs 2018 Çarşamba 13:13
Fikri Işık Sırasöğütlerde İftarını Açtı
banner22

İftar programına, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı  Abdullah Eryarsoy, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Mzuaffer Bıyık ve vatandaşlar katıldı.

İftardan önce kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “başta Başbakan Yardımcımız Sayın Fikri Işık ve Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Cemil Yaman olmak üzere bu akşam iftar programımıza teşrif eden herkese teşekkür ediyorum. İlçemizde her akşam farklı bir mahallede birlik ve beraberlik içinde iftarımızı açıyoruz, mübarek Ramazan ayını en güzel şekilde geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, Rabbim evvele Kadir Gecesi’ne devamında da bayrama erişmeyi  nasip etsin, hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.” dedi.

BİR OLAMLIM BİRLİK OLALIM

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ise burada yaptığı konuşmada, mahalle kültürünün önemine değindi. Mahalle iftarında vatandaşlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Işık, "Bizim ülkemiz birlik ve beraberlik içinde olduğu sürece ülkemize kimsenin zarar vermesini bir kenara bırakın yan bile bakamazlar. Yeter ki biz birlik içinde olalım, beraberlik içerisinde olalım, kardeşlik içerisinde olalım." diye konuştu.

Işık, Sırasöğütler Mahallesi’nin Türkiye'nin her yerinden insanın bir arada yaşadığı güzel bir mahalle olduğunu vurgulayarak, "Bu mahallemizde çok sorun vardı, altyapıdan üst yapıya birçok sorunu Allah'a hamdolsun el birliğiyle çözdük. Bundan sonra da sizlere en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Türkiye'de istikrar sürdükçe, Türkiye'nin huzuru, sükuneti devam ettikçe Allah'ın izniyle çok daha güzel günleri hep birlikte göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Düzenlediği organizasyondan dolayı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a teşekkür eden Işık, daha sonra vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52