Karabacak'tan Babalar Günü Mesajı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak bir mesaj yayınlayarak Babalar Günü’nü kutladı.

banner96

Karabacak'tan Babalar Günü Mesajı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak bir mesaj yayınlayarak Babalar Günü’nü kutladı.

17 Haziran 2018 Pazar 16:18
Karabacak'tan Babalar Günü Mesajı
banner22

Başkan Karabacak yayınladığı mesajında “ömrünü ailesine harcayarak, geleceğimiz olan çocuklarımızın yetişmesinde büyük emekleri olan bütün babaları saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Toplumun temelini oluşturan aileleri ayakta tutan, geleceğimiz olan çocuklarımızın yetişmesinde büyük rolü olan, fedakar ve cefakarca ailesine karşı sorumluluklarını yerine getiren tüm babaların bu anlamlı gününü tebrik ediyorum. Şüphesiz ki gelecek nesillerin her anlamda örnek bir toplum oluşturmasına vesile olacak çocuklarımızın yetiştirilmesinde babaların rolü büyüktür. Çocukları uğruna kendi hayatlarından fedakarlık yaparak birçok zorluğa göğüs geren babalarımız her türlü övgüyü ve saygıyı hak etmektedir.

Bu anlamlı günde babalarımıza vereceğimiz en anlamlı hediye şüphesiz ki onların istediği şekilde çevremize, vatanımıza ve insanlığa hayırlı evlatlar olabilmektir. Alın teriyle çalışıp kazanarak ailesini geçindiren ve vatanına, milletine hayırlı evlatlar yetiştirerek ülkemizin kalkınmasında rol oynayan tüm babalarımızı tebrik ediyor, ebediyete intikal etmiş merhum babalara da Yüce Allah'tan rahmet diliyorum.” diyerek Babalar Gününü kutladı.

 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52