Kaza Yaptıktan Sonra Neden Kaçtılar?

Darıca'da minibüsle çarpışan otomobilin sürücüsü ile yanındaki kişi, kazanın ardından kaçtı.

banner96

Kaza Yaptıktan Sonra Neden Kaçtılar?

Darıca'da minibüsle çarpışan otomobilin sürücüsü ile yanındaki kişi, kazanın ardından kaçtı.

22 Kasım 2017 Çarşamba 10:17
Kaza Yaptıktan Sonra Neden Kaçtılar?
banner22

Darıca'da minibüsle çarpışan otomobilin sürücüsü ile yanındaki kişi, kazanın ardından kaçtı. 2 kişinin yaralandığı kazada, otomobilde bira şişeleri görüldü.

Kaza, dün gece, Darıca İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. O.Z. yönetimindeki 34 FU 050 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ömür Beytut'un kullandığı 41 P 3210 plakalı minibüs, kafa kafaya çarpıştı. Minibüs sürücüsü Ömür Beytut ile otomobilin arka koltuğunda oturan Şahmettin T. yaralandı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü O.Z. ile yanındaki M.A. araçtan inerek olay yerinden kaçtı. Kaza yerine gelen 112 Acil ekibi, yaralanan Ömür Beytut ile Şahmettin T.'ye ilk müdahalede bulundu. Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Kazaya karışan otomobil kullanılamaz hale gelirken, içerisinde bir poşet dolusu bira şişesi olduğu görüldü. Polis, kazanın ardından kaçan 2 kişiyi arıyor.

banner44
Anahtar Kelimeler:
KazaDarıcaOtomobil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93