Derince eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Tören !

Doç. Dr. Mustafa Güneş Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğini Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın’ a Gerçekleştirilen Törenle Devretti.

banner96

Derince eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Tören !

Doç. Dr. Mustafa Güneş Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğini Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın’ a Gerçekleştirilen Törenle Devretti.

12 Aralık 2017 Salı 16:44
Derince eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Tören !
banner22

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekimlik devir teslimi düzenlenen törenle gerçekleşti. Düzenlenen törene Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Başkanlar;  Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Op. Dr. Onursal Varlıklı, Uz. Dr. M. Coşkun Güler, Dr. Faruk Demirhan, Doç. Dr. Mustafa Güneş, Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın, Hastane yöneticileri ve idarecileri katılım sağladılar.

Op. Dr. Şenol Ergüney  “Derincemiz, İlimiz ve Ülkemiz İçin Hayır Olsun”

Devir teslim töreninde konuşan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2007 yılında Eğitim ve Araştırma Hastanesine dönüşerek, o zamandan bu zamana hizmet çıtasını yükselten ve başarılarına başarılar ekleyen bir hastane olma özelliğini sürdürmüş oldu ve ciddi mesafeler kat edildi. Bölgemizde en güçlü kalp merkezi ve anjiyo merkezi ve yakında devreye girecek olan inme merkeziyle , aynı zamanda İstanbul ile Ankara arasında böbrek nakli yapan tek hastane durumunda. Yine gastroenteroloji ve kardiyoloji alanlarında Türkiye’ de çok az sayıda bulunan teknolojik cihazlara sahip bir hastaneyiz. Sergilemiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı Mustafa hocamıza Darıca Farabi Devlet Hastanemize Başhekimlik teklifi yapıldı. Darıca Farabi Devlet hastanesi yakında Sayın Bakanımızın da gayretleriyle eğitim araştırma hastanesi olacağını biliyoruz. Mustafa Hocamız bilgi ve becerilerini Darıca Farabi Hastanesine taşıyarak önemli hizmetler sağlayacağına inanıyorum. Geçmişten beri ilimizde ciddi çalışmalara imza atmış, geniş kesim tarafından tanınan Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın Hocamız bu bayrağı Mustafa Hocamızdan bu gün devralmış olacak. Hastanemizin çok güzel imajı ve yükselen başarı grafiği var. İnşallah biz Hüseyin Hocamızın da bu grafiği daha ileriye taşıyacağına inanıyoruz. Kocaeli şuanda ülkemizde sağlık hizmetlerinde çıtayı en yükseğe taşıyan illerden birisi.  İlimizde Türkiye’ de bir çok ilde olmayan çok güzel bir sinerji ortamı var ve buda çalışmalardaki başarımıza yansıyor. Ben Mustafa Hocamıza şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Hüseyin hocamıza da bu ağır yükü omuzlarına aldığı için aynı zamanda yoğun hekimlik mesaisinin yanı sıra bu görevi kabul ettiği ve bu bayrağı daha ileriye taşıma sorumluluğu üstlendiği için kendisine teşekkür ediyoruz ve başarılı olacağına inanıyoruz. İnşallah Derincemiz, ilimiz ve ülkemiz adına hayırlı olur” dedi.

Başhekim Şaşkın “Gayretle Çaba İçerisinde Çalışacağız”

Görevi teslim alan Başhekim Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın “Öncelikle bana güvenen ve görevi tebliğ eden İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Şenol Ergüney’e ve tüm dostlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Mustafa hocama da hastanenin imajını değiştirdiği için  gerçekten çok teşekkür ediyorum. İnşallah aynı ivmeyle biraz daha hızlanarak güzel çalışmalara imza atacağız. Çalışmalarımızda gayretle çaba içerinde olacağız. İnşallah bundan sonra yoğun bir şekilde hastanemizin bayrağını daha ileriye taşımak için gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Başhekim Güneş  “İşi Ehline Veriniz Prensibiyle Hareket ettik”

Görevi devreden Doç. Dr. Mustafa Güneş “Yaklaşık 18 aylık bir sürede ekibimizle başarılı çalışmalara imza attık. Bu süreçte amacımız bayrağı daha ileriye taşımak oldu. Vatanımıza milletimize hizmet edebildiysek ne mutlu bizlere. Hastaların sağlık hizmetine erişimini kolaylaştırmak aynı zamanda çalışanlarımızın da hak ve hukukunu koruma yolunda mücadelemiz oldu. Adil olmaya ve işi ehline vermeye gayret gösterdik. Hüseyin hocama bundan sonrası için başarılar diliyorum. İnşallah bayrağı daha ilerilere taşır. Sonuçta bu bizim için bir mutluluk kaynağı olur. Bütün personellerimden ve Kocaeli halkından helallik diliyor, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Doç. Dr. Mustafa Güneş Kimdir?

Doç. Dr. Mustafa Güneş 1967 yılında Elazığ Karakoçan ilçesinde doğdu. Elazığ İmam Hatip Lisesinden mezun olan Güneş Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi.1992-2000 yılları arasında Bingöl’ de görev yapan Güneş 2000 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Üroloji uzmanlığa başladı. 2014 yılında Üroloji Doçenti olan Güneş, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın Kimdir?

Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın 1973 yılında Tokat’ da doğdu. 1990-1991 döneminde İzmit İmam Hatip Lisesinden mezun olan Şaşkın, 1997 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanlığını Dr. Siyami Ersek Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2004 yılında tamamladı.2014 yılından beri Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi kliniğinde KVC uzmanı ve İdari Sorumlu olarak çalışmaktadır. 2017 yılında Kalp ve Damar Cerrahisi Doçenti olan Hüseyin Şaşkın, evli ve 3 çocuk babasıdır.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52