Karaosmanoğlu Derince'de Altyapıya Neşter Vurduk

Başkan Karaosmanoğlu, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz'a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

banner96

Karaosmanoğlu Derince'de Altyapıya Neşter Vurduk

Başkan Karaosmanoğlu, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz'a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

11 Mayıs 2017 Perşembe 18:23
Karaosmanoğlu Derince'de Altyapıya Neşter Vurduk
banner22

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz'a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'un katıldığı birliktelikte ilçenin kamu hizmetleri ve belediye yatırımları hakkında görüş alışverişi yapıldı. İnsanımızın hizmetinde her daim olan bizler, devletin tüm kurumlarıyla koordineli biçimde çalışıyoruz diyen Karaosmanoğlu, "Derince ilçemizin tüm eksikliklerine karşı çok önemli çalışmaları başlattık. Alt yapı yatırımlarımızı geleceğin daha yaşanabilir Derincesi için yapıyoruz" dedi.

 

"ALTYAPIYI YENİLEMEK İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK"

Derince Kaymakamı Akın Yılmaz'da ortaya koydukları çalışmalar hakkında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na bilgi verirken, "Başkanımızın bu nazik ziyareti bizi mutlu etmiştir. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse ilçe belediyemizle uyumlu bir şekilde vatandaşımızın hizmetindeyiz" açıklamasını yaptı. Derince'nin altyapısına neşter vurduklarını da belirten Karaosmanoğlu, "Doksan milyona yakın bir bütçeyle 2017 yatırım programı kapsamında Derince ilçesinin altyapısını yenilemek için çalışmalara başladık. Derince İçme suyu, Kanalizasyon ve Yağmursuyu İnşaatı projesi kapsamında ilçe merkezindeki 10 mahallede içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısını yenileyeceğiz" açıklamasını yaptı.

 

"400 KM İÇME SUYU, KANALİZAYON VE YAĞMURSUYU"

Derince'de altyapı çalışmalarına Yavuz Sultan Mahallesinden başlandığını görüşmede vurgulayan Karaosmanoğlu, "İki buçuk yıl yenileme çalışmaları sürecek. Çalışmaların tamamlanması ile Derince ilçemizin altyapısı tamamen yenilenecek. Bu şekilde arızaların önüne de geçeceğiz. İçme suyu kayıp kaçak oranında önemli bir azalma olacak. Bu çalışmanın temel amacı Derince ilçe merkezinin altyapısını kontrol altına almaktır. 400 km içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısı ile 5 bin metre küp kapasitesinde su deposu ile terfi merkezlerini ilçemize kazandıracağız. Bu çalışmalarla Derince'de altyapıya neşter vurduk" diyerek sözlerini tamamladı.

 

banner44
Anahtar Kelimeler:
İbrahim Karaosmanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93