Başkan Toltar’dan 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak tüm çalışanların İşçi Bayramını kutladı.

banner96

Başkan Toltar’dan 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak tüm çalışanların İşçi Bayramını kutladı.

30 Nisan 2018 Pazartesi 16:59
Başkan Toltar’dan 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı
banner22

1 Mayıs İşçi Bayramı’nın barış, huzur ve bayram havasında geçmesi temennisinde bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ”1 Mayıs İşçi Bayramı’nın, adından da ifade edildiği şekliyle toplumsal barışa, insanlar arasındaki işbirliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını diliyorum. Bizler millet olarak, işçilerimizin alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız.

 

1 MAYIS BAYRAM HAVASINDA GEÇSİN

 

Bu anlamda hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle, daha güçlü, daha huzurlu, daha gelişmiş, insan hak ve hürriyetlerinin özgürce yaşanabildiği bir Türkiye için çalışmalarını sürdürüyor. Bununla birlikte, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olan işçi bayramının, insan onuruna yaraşır bir şekilde bayram havasında, huzur, güven ve barış ortamında kutlanması için herkesin üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olması faydalı olacaktır.

 

1 MAYIS'IN BARIŞ, KARDEŞLİKTIR

 

Başkan Toltar, Türkiye'nin büyüyüp, gelişmesine devam etmesi ve bununla birlikte 2023 hedeflerine ulaşılmasında, en büyük paylardan birinin çalışan, üreten işçi ve emekçiler olacağını ifade etti. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün birlik ve dayanışma ruhu içerisinde geçmesini temenni eden Başkan Toltar, Türkiye'nin her geçen gün büyüyen ve güçlenen ekonomisinde işçi ve emekçilerin katkısının yadsınamaz olduğunu belirtti. İşçi ve emekçilerin hak arayışlarının mücadelesini simgeleyen 1 Mayıs'ın barış, kardeşlik ve dayanışmanın daha da güçlenmesine vesile olmasını diliyoruz.

 

GÜNÜNÜZÜ YÜREKTEN KUTLUYORUM

 

 Başkan Toltar, Dilovası Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Çünkü biz, işçisi, emekçisi, memuru, esnafı, sanayicisi ve işvereniyle el ele vererek dayanışma içerisinde olan bir Türkiye'nin daha zengin ve müreffeh bir ülke olacağına inanıyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye hedefleri için emek ve alın terleriyle gece gündüz çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü yürekten kutluyorum" dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52