banner48

Şehir içine girmeleri yasak olan Gebze-Harem minibüslerinin Çarşı merkeze girmeleri yasak olduğundan Develi durağı yolcularının D-100’de inmeleri yine Darıca sapağında inen yolcuların D-100 üzerinde indirmeleri sıkıntı yaratmaya devam ediyor. Darıca sapağı diye adlandırılan duraksız yerde inen yolcular birde bariyer üzerinden atlıyorlar. Belli günlerde “Engelli dostu “ olan bir toplumda bariyer engeli neden? Fatih Devlet Hastanesine hasta ziyareti veya rahatsızlığından dolayı gitmek isteyen vatandaşların çektikleri de ayrı bir sıkıntı. Bu konuyla ilgili olarak sorun çözülene kadar yazmaya devam edeceğim. Akşam iş dönüşü D-100’de inmeleri bayan yolcuların korkulu rüyası haline gelmesi dikkat’e alınmadı hiç değilse bariyer engeli kaldırılsın.

MOBESE direği aynı yerde duruyor!

Günler öncesi yazdığım, Gebze İstanbul Caddesi Üzeri Eski Nikâh Salonu bölgesi ışıklar mevkiinde aylar önce meydana gelen bir trafik kazası sonucu yan yatan MOBESE direği kaldırımda yürüyen vatandaşları korkuttuğunu yazmıştım. Gelip geçerken hala aynı şekilde durduğunu görüyorum. Boş bir direğin vatandaşın yürüdüğü kaldırım üzerinde atıl olarak duruyor olması rahatsız etmiyor mu?

Müdür Bolluğu Var!

Müdürüm biçim biçim, ölürüm senin için, âlem bana düşmandır. Seni sevdiğim için hele loy loy loy kibar, nazik müdürüm. Sanırım biraz şarkı sözü gibi oldu ancak hep alışıla gelmiş şekilde başlamak istemiyorum yazılarıma, arada bir, ufak değişiklikler gerekiyor.

Müdür çeşitleriyle ilgili olarak hoşuma giden alıntı bir yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum. Ancak yazının haklı olan yanları da var. Müdür konusunda bizden zengin bir ülkenin olmadığını düşünüyorum. Biraz gülelim, birazda halimize üzülelim.

Müdür Çeşitleri.

—9 kadının 1 bebeği 1 ayda doğurabileceğini söyleyen kişiye ÜRETİM MÜDÜRÜ denir.

—1 bebeğin 18 ayda ancak doğacağını söyleyen kişiye PLANMA MÜDÜRÜ denir.

—1 bebeğin üretim şeklinin ille de yanlış olduğunu söyleyen kişiye KALİTE KONTROL MÜDÜRÜ denir.

—Dünyada hiç kadın ve erkek kalmasa o bebeğin kendini doğurabileceğini söyleyen kişiye PAZARLAMA MÜDÜRÜ denir.

—1 kadından, 1 bebeği,  1 ayda doğurmasını bekleyen kişiye GENEL MÜDÜR denir.

—Bebek falan istemediğini söyleyen kişiye ise MÜŞTERİ denir. Herkes müdür maşallah.

Genel müdür, genel müdür yardımcısı, genel müdür yardımcısının yardımcısı, genel müdür yardımcısının yardımcısının yardımcı müdürü, Kalite kontrol müdürü, kalite kontrol müdür yardımcısı, kalite kontrol müdür yardımcısının yardımcısı…

Müdür bolluğu var müdür.

Keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile esen kalın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.