2 Kasım 2017 Hakmar Ürün Kataloğu

Kaçırılmayacak fırsat ürünleri ve her bütçeye uygun fiyatları ile karşılaşmaya devam ediyoruz.

banner96

2 Kasım 2017 Hakmar Ürün Kataloğu

Kaçırılmayacak fırsat ürünleri ve her bütçeye uygun fiyatları ile karşılaşmaya devam ediyoruz.

25 Ekim 2017 Çarşamba 12:26
2 Kasım 2017 Hakmar Ürün Kataloğu
banner22

İndirim mağazacılığında düzenlenen kampanyaları incelediğimiz yazılarımızda bu kez Hakmar marketler 2 Kasım Perşembe tarihi için özel olarak hazırlanan insert listesi ile karşınızdayız. Sektörde lider konumunda olan veya liderlik yarışında olan markalarla kıyasladığımızda çok daha düşük şube sayısıyla hizmet vermeye devam eden marka buna rağmen özellikle ulusal anlamda ün yapmış markaları uygun fiyatlara satıyor olması nedeniyle müşterilerinden yoğun bir talep görmektedir. Ürünleri ekonomik satıyor olmasının haricinde kaliteden de ödün vermeyen Hakmar kısa süre içerisinde insanların uzak mesafelerden gelip alışveriş yaptıkları bir uğrak noktası olmayı başardılar. İlk şubesine İstanbul Pendik’te açan marka daha sonra aldıkları talebin artmasına bağlı olarak kısa sürede mağaza sayısını arttırmayı başarmıştır. Sürekli büyüyor olması hazırladıkları indirim listelerinde insanların ihtiyaçlarını ve taleplerini iyi analiz etmesinin haricinde müşteri dostu kararlar almasıyla da alakalıdır. Müşterilerinin dilek ve şikayetlerini mümkün olduğunca onları mağdur etmeyecek şekilde yanıtlayan Hakmar aynı zamanda uzun yıllardır Toptan Fiyatına Perakende sloganıyla hizmet vermektedir. Rakipleri kadar özellikle ulusal kanallarda kendilerine yer ayıramıyor olsalar da fiyat avantajı nedeniyle kampanyaları dijital ortamda büyük bir kitle tarafından takip edilmektedir. Geniş ürün yelpazesiyle farklı kategorilerdeki ihtiyaçlara yanıt veriyor olması ise her yaş grubundan ve gelir grubundan insana hitap edebilmesinin önünü açmaktadır. Geçtiğimiz haftada yayınlanan indirim listesi ile 2 Kasım Hakmar kampanya içeriğini kıyasladığımızda adet açısından neredeyse geçtiğimiz haftanın 2 katı ürün ile düzenlenen fırsat kategorisinin mağazalarda büyük bir yoğunluk yaşatacağını söyleyebiliriz. Özellikle indirimlerin tüm şubelerde başlayacağı Perşembe günü mağaza açılış saatlerine yakın saatlerde kapıda kuyruk oluşacağını şimdiden öngörebiliyoruz.

Hakmar 2 Kasım Perşembe aktüel fırsat içeriğinde yer alan tüm ürünlerin fiyatlarını ve ürün özelliklerini editörlerimiz tarafından yazımızın devamında sizlerle paylaşacağız. Ürün çeşitliliği ile olduğu kadar indirim oranlarıyla da sizlerin yüzünü güldürecek ürünler arasında; Akel Elektrikli Isıtıcı 29,95 TL, Evstyle Patates Soğan Kabı 69,90 TL, Fındık Kıracağı 17,95 TL, Paçi Yemek Saklama Termosu 2’li 19,90 TL, Ferforje Tepsi Çeşitleri 9,90 TL, Çok Amaçlı Sepet 5,95 TL, Timaş Yayınları Ünlülerle Bir Gün 3,95 TL, Brillant Saçaklı Halı 80x150cm 34,95 TL, Brillant Saçaklı Halı 80x300cm 69,95 TL, Brillant Saçaklı Halı 190x300cm 149,50 TL, Baba Hırka 23,95 TL, Gezer Bay Bayan Terlik 9,90 TL, Ev İçi Çocuk Ayakkabı 10 TL, Mantar Dart 17 İnch 11,95 TL, Oyuncak Dozer 19,95 TL, Koska Sade Tahin Helva 500g 7,95 TL, Koska Sade Fırın Tahin Helva 250g 5,95 TL, Koska Keçiboynuzu Pekmez 380g 5,45 TL, Koska Tahin Pekmez 140g 2,95 TL, Damaklı Biberon Emzik 3,95 TL’den raflarda olacaktır.

Haftanın öne çıkan ürünü: Akel Elektrikli Isıtıcı Akel Elektrikli Isıtıcı Özellikleri: 2 Adet Quartz Cam Tüp, 1500 Watt Güç, Emniyet Siviçli, Ön Koruyucu Panel, Krom – Nikel Kaplamalı, Taşınabilir gibi detaylar dikkatleri üzerine çekmektedir. Açıklama: Kış aylarına girdiğimiz şu günlerde soğuklar kısa süreli olsa da kendilerini göstermeye başladılar. Kısa süreli soğuklar her ne kadar insanları günün bazı saatlerinde üşütse de tam anlamıyla kombi açacak veya soba açacak bir soğukluğa erişemedik. Hem zaman açısından hem de gereklilik açısından yersiz olması nedeniyle kısa süreli ve acil ısınmalarda tercih edilebilecek olan elektrikli ısıtıcıların her iş yerinde, her evde bulunması avantajlı olacaktır. Hem ekonomik olarak hem de zaman açısından tasarruf sağlayarak kısa sürede yüksek verimli ısınma sağlayacak ürünlerden birisi de Hakmar Aktüel ürün içeriğinde yer alan Akel Elektrikli Isıtıcı olarak belirtilmektedir. Özellikle küçük çocuklu çiftlerin taşınabilir özelliği sayesinde farklı odalarda pratik olarak kullanabileceği ürün dekoratif görüntüsüyle de evinizle bütünlük oluşturmaktadır. 29,95 TL Satış Fiyatıyla Hakmarda bu hafta indirim listesinin öne çıkan ürünü olarak anılan elektrikli ısıtıcı her mağazada sınırlı stoklarla satışta olacaktır. Evlerin büyük bir kısmında ihtiyaç listesinde yer alan ürünü tükenmeden alabilmek için kesinlikle acele etmeniz gerekmektedir.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93