MAGİAD Toplantısı Yoğun Katılım İle Gerçekleştirildi

MAGİAD 'ın 2'inci Üyeler Arası İletişim,Tanıtım Ve Kaynaşma Toplantisi Yoğun Katılım İle Gerçekleştirildi.

banner96

MAGİAD Toplantısı Yoğun Katılım İle Gerçekleştirildi

MAGİAD 'ın 2'inci Üyeler Arası İletişim,Tanıtım Ve Kaynaşma Toplantisi Yoğun Katılım İle Gerçekleştirildi.

27 Nisan 2018 Cuma 12:37
MAGİAD Toplantısı Yoğun Katılım İle Gerçekleştirildi
banner22

MAGİAD 'ın 2'inci Üyeler Arası İletişim,Tanıtım Ve Kaynaşma Toplantisi Üyelerin Yoğun Katılımı İle İSU sivil Toplum Kuruluşları Eğitim Salonunda Yapıldı.MAGİAD Genel Başkanı Erhan Atmaca Yaptığı Acıklamada Ülkemiz bir seçim atmosferinin içine girmiş bulunuyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada işimizi ve mesaimizi dernek yönetimi olarak siyaset dünyasından uzak tutmaya gayret ediyoruz. Siyaset, siyasetçilerin işi. Biz üreten, ürettiğini pazarlayan ve ülkeye iş dünyasındaki başarıları ile hizmet etme gayesinde olan kocaman yürekli cesur bir aileyiz.

Toplantımızın amacı aile mensuplarımızın bir araya gelerek tanışmalarım sağlamak ve birbirine yakın sektörlerde faaliyet gösteren üyelerimizin iş birliği yapmalarına aracılık sağlamaktır.

Ailemizin bölgemize ve ülkemize daha iyi hizmetler vermesinin yolu sizlerin bizlere gösterdiği teveccüh ile elde ettiğimiz heyecanı ve enerjiyi üyelerimizin tümünü yayabilmektir. Tanışmanızı, birbirinizle iletişim içinde olmanızı, gelecekle ilgili yatırım projelerinizi paylaşmanızı, iş hacminizde elde etmek istediğiniz ihtiyaçlarını birbirinizden tedarik etmenizi sağlayarak sektörel gucünüzü en üst seviyeye taşımanızı arzuluyoruz,

Yakın zamanda akademik kariyer sahibi uzmanlarımızla birlikte sektörel başarıları elde etmenin yollarım da yine sizlerle benzer toplantılar yaparak arayacağız. Reklam, hizmet kalitesi. teknolojik imkanlardan firmalarımızın en iyi şekilde nasıl faydalanabileceğini, fuar organizasyonları ve iş gezilerinin üyelerimize kazandıracağı avantajları hep birlikte bu tür toplantılarda değerlendireceğiz.

MAGİAD ailesi olarak her birinizin diğer bir üyemizin faaliyet gösterdiği sektörü bilmesjrıi, tanımasını iletişim kurarak daha büyük ticari başarıların ortaya çıkmasını arzu ediyoruz, Bu konuda yönetim kurulunuz olarak sizlere her türlü desteği vermeye hazırız Dedi.

banner44
Son Güncelleme: 27.04.2018 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52