AK Genç Çayırova, Rektör Aslan'a gitti!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Aslan’ı makamında ziyaret etti.

banner96

AK Genç Çayırova, Rektör Aslan'a gitti!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Aslan’ı makamında ziyaret etti.

16 Temmuz 2018 Pazartesi 14:53
AK Genç Çayırova, Rektör Aslan'a gitti!
banner22

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Aslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Güler ve yönetimine teşekkür eden Rektör Aslan, çalışmalar hakkında bilgilendirmedebulunarak, Güler ve ilçe yönetimine siyasi çalışmalarında başarılar diledi.

Öte yandan, gençlere desteklerinin her daim olacağını söyleyen Rektör Aslan, “Yeni kayıt dönemine hazırlanıyoruz. Öğrencilerimiz ile daha çok bir arada olacağız. Siz gençlerin ziyaretinde de gençlerin neler düşündüğünü öğreniyoruz. İnanıyorum ki ilçe gençlik kolları mensupları olarak, Gebze’ye özellikle dışarıdan gelen arkadaşlarımızı en iyi şekilde bilgilendirip, şehrimizin tanıtımına, Gebze Bölgesi’nin gençleri ile yaptığımız bu tip istişareler ile eğitime birlikte büyük katkı sağlayacağız.'' dedi.

ÜNİVERSİTEMİZ İLÇEMİZİN LOKOMOTİFİDİR”

Samimi karşılamalarından dolayı Aslan’a teşekkür eden İlçe Başkanı İbrahim Güler, Gebze Teknik Üniversitesi'nin kentimizin gelişimi anlamında önemli katkısı olduğuna dikkat çekerek, Rektör Aslan’a da çalışmalar için tebrik etti. Güler, Üniversitelerimiz bilimin merkezidir ve kentimizin lokomotifidir. Sayın hocamıza yeni görevlerinde başarılar dilemek ve mevcut duruma ilişkin bazı konuları istişare etmek için buradayız. Başarılı ve güzel çalışmalarınız için sizi tebrik ediyoruz. Her zaman yanınızdayız.''şeklinde konuştu.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52