Başkan Karaosmanoğlu’na Ufka Yolculuk Tanıtımı

Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları Kocaeli Tertip Heyeti Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

banner96

Başkan Karaosmanoğlu’na Ufka Yolculuk Tanıtımı

Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları Kocaeli Tertip Heyeti Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

05 Aralık 2017 Salı 09:34
Başkan Karaosmanoğlu’na Ufka Yolculuk Tanıtımı
banner22

Ziyarete Bilim Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Recep Özcan, Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Güngör, Ufka Yolculuk Kocaeli Temsilcisi Osman Altun ve dernek üyeleri katıldılar.

Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları Kocaeli Koordinatörü Osman Altun, Başkan Karaosmanoğlu’na 8 Nisan 2018 Pazar günü Türkiye genelinde düzenlenecek olan “Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları” hakkında bilgi sunumunda bulundu. Ziyarette Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na özel olarak hazırlanan “Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz” isimli yarışma kitabı ve hat tablosu takdim edildi. Yarışma Kocaeli Temsilcimiz “Bu sene “Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz” sloganı ile yola çıktık. Konumuz Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü olarak belirlendi. Amacımız kitap okuma seviyesinin istenilen düzeyde olmadığı günümüzde insanımızı doğru kitap ve bilgi ile buluşturmaktır.” açıklamasında bulundu.

Başkan Karaosmanoğlu ise Bilim Kültür ve Sanat Derneği  ile Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

3 Dilde Dünya Genelinde Sınav Yapılacak

Bu yıl 6.’sı düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları Türkiye’de ve online olarak Dünya genelinde her yaştan katılıma açık olarak düzenleniyor. Ayrıca her yıl düzenlenen Türkçe ve İngilizce sınav ile beraber bu sene Arapça sınavda uygulanacak. 4 Mart 2018 tarihine kadar sürecek yarışma başvuruları sonrasında 8 Nisan 2018 Pazar günü sınav gerçekleştirilecek. Türkiye genelinde dereceye girenlere onlarca umre ödülü, 18.000 TL ve teknolojik ödüllerin verileceği yarışmada Kocaeli’de dereceye girenlere ise toplamda 21.000 TL para ödülü takdim edilecek.

Yarışmalara online olarak ufkayolculuk.com web sitesinde başvuruluyor.

 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52