Bölgemizde YKS heyecanı yaşandı

Bölgemizde binlerce öğrenci haftasonu Yükseköğretim Kurumları Sınavı heyecanı yaşadı. Kocaeli'den toplam ...

banner96

Bölgemizde YKS heyecanı yaşandı

Bölgemizde binlerce öğrenci haftasonu Yükseköğretim Kurumları Sınavı heyecanı yaşadı. Kocaeli'den toplam ...

02 Temmuz 2018 Pazartesi 11:40
Bölgemizde YKS heyecanı yaşandı
banner22

Bölgemizde binlerce öğrenci  haftasonu  Yükseköğretim Kurumları Sınavı heyecanı yaşadı. Kocaeli'den toplam 43 bin 410 adayın sınavlara katıldığı öğrenildi. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından bu sene ilk defa yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), ülke genelinde olduğu gibi bölgemizde de yapıldı. Sınavın ilk ayağı Temel Yeterlilik Testinin (TYT) heyecanını cumartesi yapıldı, ardından sınav maratonu Alan Yeterlilik Testi (AYT) ile Pazar günü (Dün) devam etti. Dün de Saat 09.00 itibari ile adaylar, sınava girerlerken aileleri de dışarıda aynı heyecanı yaşayarak sınav süresince çocuklarını beklediler.

SINAV SONUÇLARI  NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Üniversite hayali kuran milyonlarca öğrenci, sınav döneminden sonra sonuçların açıklanması döneminde ayrı bir heyecan yaşayacaklar. ÖSYM, sınav tarihinde erteleme olsa da 2018 YKS sonuçlarının 31 Temmuz'da açıklanacağını duyurdu.

banner44
Anahtar Kelimeler:
KocaeliGebzeYks
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52