Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici Gebze'de İftar Açtı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Gebze’de Samsunlular Derneğinde düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Genel Başkan Mustafa Destici’nin yanı sıra BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, BBP Gebze İlçe Başkanı Zülfikar Şahin, Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Kocaeli İl Başkanı Fatih Gedik siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

banner96

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici Gebze'de İftar Açtı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Gebze’de Samsunlular Derneğinde düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Genel Başkan Mustafa Destici’nin yanı sıra BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, BBP Gebze İlçe Başkanı Zülfikar Şahin, Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Kocaeli İl Başkanı Fatih Gedik siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

07 Haziran 2017 Çarşamba 23:08
banner22

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “Suudi Arabistan’ın başını çektiği Arap İslam ülkeleri Katar’a karşı bir ambargo başlattılar. Bütün ikili ilişkilerini kestiler. Bu nereden kaynaklanıyor diye baktığımızda geçtiğimiz haftalarda ABD Başkanı Donald Trump’ın Suudi Arabistan ziyaretinin hemen sonrasında bunun gerçekleşmiş olmasının aslında işin arkasında kimin olduğunu çok açık ve net ortaya koyuyor. Trump’ın açıklamaları da oldu. Teröre destek verenlerin sonunun başlangıcı diye. Biz buradan seslenmek istiyoruz sen her gün PYD’ye YPG’ge PKK’ya tırlar dolusu silahlar gönderiyorsun. Sizin sonunuzun başlangıcı ne zaman olacak. Kendilerine dokunmayanı ya da kendi kullandıklarını terör örgütü olarak kabul etmiyorlar. Kabul etmediklerinin daha da ötesinde her türlü desteği veriyorlar.

Biz Türkiye olarak terör kimden gelirse gelsin ve kime karşı yapılırsa yapılsın karşısındayız. Biz bütün terör örgütüne karşı dünyanın ortak mücadele sergilemesini söylüyoruz. Bütün dünya bilsin ki biz Müslüman Türk milleti olarak bugüne kadar terörün her türlüsüne karşı nasıl ciddi ve kararlı bir şekilde mücadele ettiysek bundan sonra da mücadele etmeye devam edeceğiz. Suriye’nin kuzeyinde PKK, PYD, YPG koridoru sözleri dolaşıyor. Bu tür ifadeleri kullanmak doğru değil. Kürt koridoru ya da Kürt devleti demek PKK’yı, PYD’yi, YPG’yi meşrulaştırır. Dolayısıyla orada yapılmaya çalışılan bir PKK koridoru açmaktır. Bir PYD/YPG devleti kurmaya çalışmaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti var olduğu sürece, bu büyük Müslüman Türk milleti var olduğu sürece biz asla ne Suriye’nin kuzeyinde ne Fırat’ın batısında, ne Fırat’ın doğusunda ne de Irak’ın kuzeyinde PKK, PYD, YPG bayraklarına müsaade etmeyeceğiz. Amerika’nın Rusya’nın şemsiyesinde bir takım gösteriler yapıyor olabilirler. Bir takım mevziler kazanmış gözüküyor olabilirler ama gelecekte hepsinin hesabının bir bir sorulacağını ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Suriye’nin kuzeyinde bir PYD YPG devleti kurulmasına müsaade etmeyeceğini bir kez daha söylemek istiyorum. Ben nasıl düşünüyorsam, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 80 milyonu da aynı düşünüyor.

Bugün İran’a bir terör saldırısı oldu. Biz bu terör saldırılarını lanetliyoruz ve reddediyoruz. Bunlar Müslümanları birbirine düşürme oyunlarıdır. İslam Dünyasında Ortadoğu’da İslam ülkelerini çarpıştırma savaştırma senaryolarının başlangıcıdır. Onun için ben bir taraftan İran’a İran halkına geçmiş olsun derken hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Bütün İslam ülkelerine İran’a da Suudi Arabistan’a da, Katar’a da Bahreyn’e de, Birleşik Arap Emirlikleri’ne de hepsine çağrımız şudur, emperyalist küresel güçlerin Siyonistlerin oyununa gelmeyin. Müslüman ülkeleri birbiri ile çatışmasın. Tam tersi ile birbiri ile kucaklaşsın. Kardeşliklerini ortaya koysunlar. Eğer arada problemler varsa bunlar konuşarak diyalog yolu ile çözülsün. Siyonist İsrail’e karşı, Gazze’yi abluka altına alan İsrail’e karşı, her gün Filistin’de Müslüman kardeşlerimizi öldüren İsrail’e karşı, İslam topraklarını işgal eden İsrail’e karşı birlik olamıyorsunuz da Katar’a karşı mı oluyorsunuz. Eğer birlik olacaksanız önce Siyonist İsrail’e karşı birlik olun. Ortadoğu coğrafyasının düşmanlarına karşı birlik olun. Ortadoğu’yu sömüren emperyalist küresel güçlere karşı birlik olun da bu sömürgecileri atın” ifadelerini kullandı.
 

banner44
Son Güncelleme: 08.06.2017 00:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52