Duru Medya Grubundan Nail Çiler'e Ziyaret

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler Duru Medya Grubu Yönetimini Oda'da Kabul Etti.

banner96

Duru Medya Grubundan Nail Çiler'e Ziyaret

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler Duru Medya Grubu Yönetimini Oda'da Kabul Etti.

22 Ocak 2018 Pazartesi 13:31
Duru Medya Grubundan Nail Çiler'e Ziyaret
banner22

DURU MEDYA GRUBU yönetimini Oda’da kabul eden Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler:

24 saat proje üretiyoruz!

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, DURU MEDYA GRUBU yönetimini konuk etti. Gazetemiz ekibine açıklamalarda bulunan Başkan Çiler: “ Bölgemizin her alanda ve anlamda daha da kalkınması ve gelişmesi için 24 saat yeni projeler üretmekle meşgulüz” dedi.

DURU MEDYA GRUBU yönetimi Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’e nezaket ziyaretinde bulundu. Duru Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turan Korkut Gedik, Başkan Vekili Azize Batı ve Genel yayın Yönetmenimiz Yılmaz Işık’ı kabul eden Başkan Çiler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gazetemiz ekibine Oda’nın çalışmaları hakkında özet bilgiler paylaştı.

HER ALANDA PROJE ÜRETİYORUZ

Oda üyelerinin gözetilmesi, Sanayi ve sanayiye eleman istihdamı, bölge ticaretinin geliştirilmesinin yanında eğitim, sosyal ve kültürel anlamda da yeni projeler ürettiklerini ifade eden Başkan Çiler, “Gebze ve kardeş ilçelerimizin her anlamda daha da kalkınması ve gelişmesi için Oda olarak üzerimize düşen her türlü görevi fazlasıyla yerine getiriyoruz. Bölgemize vizyon kazandırmak boynumuzun borcudur” Diyerek gazetemize uzun bir bilgi sunumu gerçekleştirdi.

“AKILLI ŞEHİR” PROJESİ GELİYOR

Başkan Çiler, Oda olarak hazırladıkları projelerden birisi olan “Akıllı Şehir” Projesi hususunda da bilgi vererek, bu projenin altyapısı hususunda Kocaeli Valiliği, GTÜ ve Mimarlar Odası ile birlikte hazırlık çalışmasının sürdürüldüğünü projeyle ilgili panel düzenleneceğini de belirtti.

banner44
Son Güncelleme: 22.01.2018 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52