Gebze'de Ölüme Terkedilen Köpekler Kurtarıldı

Gebze istasyon Mahallesinde bir binanın bodrum katına hapsedilen köpekler açlıktan ölmek üzereyken kurtarıldı.

banner96

Gebze'de Ölüme Terkedilen Köpekler Kurtarıldı

Gebze istasyon Mahallesinde bir binanın bodrum katına hapsedilen köpekler açlıktan ölmek üzereyken kurtarıldı.

16 Ocak 2017 Pazartesi 15:35
banner22

Haber 41 ihbar hattını arayan bir vatandaş Gebze istasyon mahallesinde bir binanın bodrum katında çok sayıda sokak köpeğinin kilitli olduğu bilgisini verdi.  

POLİS ÇEVRE GÜVENLİĞİNİ SAĞLADI

Belirtilen adrese giden Haber 41 ekibi  155 polis ekiplerini aradı olay yerine gelen yunus timleri çevre güvenliğini alırken Haber 41 Genel Yayın Yönetmeni Abdulkadir ŞEKER Gebze Belediyesi yetkilileri ile görüştü. Gebze Belediyesi veteriner müdürlüğü olay yerine ekip yollandı.

KÖPEKLER BAYILTILARAK ALINDI

Olay yerine gelen Gebze Belediyesi veteriner müdürlüğü'ne bağlı ekipler  kilitli bulunan bodrum katına girerek yaklaşık 10 sokak köpeğini bayıltarak aldı.

AÇLIKTAN ÖLMÜŞLER

Gebze Belediyesi veteriner müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı incelemede 6 Adet yavrunun açlıktan öldüğü tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre mahalleli köpekleri ısırıyor diye soğuktan girmiş oldukları bu bodrum katına kilitlemiş. Yaklaşık bir haftadır kilitli kalan köpeklerden açlığa dayanamayan 6 yavru ölmüş diğer köpekler Gebze Belediyesi ekiplerince tedavi altına alındı. Tedavisi biten köpekler daha sonra doğal yaşamlarına geri bırakılacaklar.

Haber 41 Ekibi olarak bu canların kurtarılmasında bizlere destek olan Gebze Emniyeti ve Gebze Belediyesi Veteriner Müdürlüğüne Teşekkür Ederiz.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2017-01-16 16:03:39

Bu dünya'da hala iyi insanların olduğunu bilmek güzel haber41 ekibine sevgi ve saygılarımla.Başarılar..

banner52