Gebze İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında Workinn Hotel’de İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı.

banner96

Gebze İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında Workinn Hotel’de İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı.

15 Mayıs 2018 Salı 13:39
Gebze İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı
banner22

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında Workinn Hotel’de İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı. Gebze’de Kamu Kurum ve Kuruluşları tarafından yürütülen kamu hizmetlerinin görüşülüp değerlendirildiği toplantıya İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Müftüsü, İlçe Tarım Müdürü, İlçe Tapu Müdürü, İlçe Nüfus Müdürü, İlçe Mal Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü, İlçe SYDV Müdürü, İşkur Müdürü, İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü İlçe Yazı İşleri Müdürü, İlyasbey, Uluçınar ve İhtisas Vergi Dairesi Müdürleri, Gümrük Müdürü, Tasfiye İşletme Müdürü,  Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi katıldı. 

Selamlama konuşması yapan Kaymakam Mustafa Güler: “ Kamu hizmetlerinin yürütülmesi ve sunulmasında meydana gelen değişimler ile kamu hizmetlerinin kalitesine ilişkin yeni talepler devlet-vatandaş ilişkisinde hizmet arzının daha etkin ve daha verimli yürütülmesini zorunlu hale getirmiştir. Aşırı bürokratik işlemler insanların zaman ve kaynak israfına neden olmaktadır. Bu nedenle kamu kuruluşlarında işlemleri kolaylaştırıcı hizmetlerde sürat ve verimliliği artırıcı tedbirler almalıyız. Bu amaçla bu toplantıyı tertip ettik. Kurumlarımız bu toplantıda aldığı kararları süratle hayata geçirecek ve etkin bir şekilde vatandaşa işlemlerinde kolaylık sağlayacaktır.” Dedi.

Toplantıda; insan odaklı hizmet anlayışının kurumlarımıza yerleştirilmesi, vatandaşın devlete olan güven duygusunu artırılması, kamuda hizmetlerin sunumunda tarafsızlık ilkesine riayet edilmesi, vatandaş müracaatlarını kolaylaştırıcı uygulamaların yaygınlaştırılması, standart belgelerin oluşturulması, dilekçe ve bilgi edinme hakkının kullanılması, tasarruf tedbirlerine uyulması, mesai saatlerinin ve yıllık izin kullanımının hakkaniyetli olması, kamu kurumları arasında işbirliği ve koordinasyon olması, bağımlılıkla mücadelede eylem planlarının hazırlanması, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimi gibi bir çok konuda kararlar alındı.

Kaymakam Mustafa Güler toplantıya katılan kurum müdürlerimize teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52