Gebze Polisi Oto Hırsızlık Çetesini Çökerti

Gebze’de farklı tarihlerde çalınan 5 adet Tofaş marka araçlar ile ilgili soruşturma başlatan Gebze Asayiş Şube Gurup Amirliğine bağlı Oto Hırsızlık Büro ekipleri yapılan çalışmalar sonucunda araçların İstanbul ilin Sultan Beyliği ilçesinde bulunan bir tamirhanede “chance” işlemi yapıldıktan sonra piyasaya sürüldüğünü tespit etti.

banner96
19 Haziran 2017 Pazartesi 12:53
banner22

iSTANBUL DÜZCE VE GEBZE'DEN OTO ÇALAN ÇETE ÇÖKERTİLDİ

Gebze’de farklı tarihlerde çalınan 5 adet Tofaş marka araçlar ile ilgili soruşturma başlatan Gebze Asayiş Şube Gurup Amirliğine bağlı Oto Hırsızlık Büro ekipleri yapılan çalışmalar sonucunda araçların İstanbul ilin Sultan Beyliği ilçesinde bulunan bir tamirhanede “chance” işlemi yapıldıktan sonra piyasaya sürüldüğünü tespit etti. Yapılan teknik ve fiziki takiplerin ardından İstanbul ili Sultanbeyliği ilçesinde ayrı adreslerde düzenlenen operasyonda toplamda 9 Hırsızlık zanlısı  gözaltına alındı.Gebze İlçe emniyet müdürlüğü Asayiş Bürosu Oto hırsızlık masası ekipleri tarafından ifadeleri alınan 9 zanlı emniyette işlemleri  tamamlandı.
 

ZANLILAR ADLİYE'YE SEVK EDİLDİLER
Olayla ilgili gözaltına alınan A.A,ve  T.Ö, isimli şahısların Sultanbeyliğinde Kaporta ve motor üzerine işyerleri olduğu  ve çalıntı otoların bu iş yerlerinde motor ve şahsi numaralarının değiştirildiği bu iş için de özelliklede Trafikten çekili olan araçların Motor ve Şasi numaralarını kullandıklarını  tespit eden polis   V.K, O.A , Y.Y, S.A ,Y.Ç  S.Ü ,M.İ  A.A, T.Ö, isimli şahıslar, emniyete götürüldü. Emniyetteki sorgularında şüphelilerin daha önceden de İstanbul ve Düzce ili ve Gebze de  çok sayıda oto hırsızlığına karıştıkları tespit edildi.9 kişi bugün emniyetteki işlemelerinin tamamlanmasının ardından Gebze Adliyesine sevk edildiler

banner44
Son Güncelleme: 20.06.2017 00:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52