Gebze’de iftar ve Kadir Gecesi

Gebze Belediyesi Geleneksel Ramazan iftar programlarının sonuncusu Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında binlerce Gebzelinin katılımıyla gerçekleşti.

banner96

Gebze’de iftar ve Kadir Gecesi

Gebze Belediyesi Geleneksel Ramazan iftar programlarının sonuncusu Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında binlerce Gebzelinin katılımıyla gerçekleşti.

12 Haziran 2018 Salı 13:20
Gebze’de iftar ve Kadir Gecesi
banner22

Gebze Belediyesi Geleneksel Ramazan iftar programlarının sonuncusu Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında binlerce Gebzelinin katılımıyla gerçekleşti. Mustafa Paşa ve Osman yılmaz mahalleleri için düzenlenen iftar programına Gebzelilerden ilgi gördü. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında gerçekleşen iftar programına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye Başkan Yardımcıları Engin Güzel, Sadık Albayrak, Nilay Ayran, belediye meclis üyeleri, Başkan Danışmanı Şakir Bitmez, mahalle muhtarları ve binlerce Gebzeli katıldı.

İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Başkan Köşker, “ Allah’a hamt olsun ki bir iftar akşamında siz değerli Gebzeli hemşerilerimizle birlikte aynı sofra etrafında bir araya geldik Bu meydanda sizleri ağırlamaktan ve sizlerle birlikte iftarımız açmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu gece, Kadir Gecesi. Kadir Geceniz mübarek olsun. Cehennem azabından kurtuluş gecesi. Bu geceyi inşallah dolu dolu geçirelim. Cumhurbaşkanımız Kocaeli’nde Gebze ile ilgili müjdeler verdi. Askeri alan milli park oluyor, bunun yanı sıra Hünkar Çayırımız Milli Park oluyor. Gebze Belediyesi olarak Eskihisar’da yaptığımız Macera ve Aksiyon Parkımız da Millet Parkı yapıyor ve bayramda açıyoruz. Bayramda tüm Gebzeliler Millet Parkımızdan istifade edebilirler. Şimdiden Bayramınızı kutluyorum” dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52